Bonbon İp Markasıyla Örgü

Bonbon İp Markasıyla Örgü

Daha önce hiç yapmadıysanız, örgü ürkütücü olabilir, ancak örgü yolculuğunuza sinirlenmeden başlamanızı sağlayacak çok sayıda basit desen var. Bazı kalıpların diğerlerinden daha zor olduğundan eminiz, ancak sonuçta, biraz pratikle üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değil. Sonuçta, pratik yapmak mükemmelleştirir ve bu kesinlikle örgü için geçerlidir. Yeni başlayanlar için birkaç örgü projesi önereceğiz. Örgü örmeye başlamak için harika bir proje bulmaya çalışırken, sizin için birkaç fikrimiz var. Bunların çoğunu seveceğinizden eminiz, hadi başlayalım!

 

Temel Jartiyer Dikişli Eşarp

 

Bu basit jartiyer dikiş atkı, yeni başlayanlar için mükemmel bir modeldir. Model boyunca yalnızca bir tür dikiş kullanır ve ayrıca size püskül yapma alıştırması da verir. 

 

Sevimli Örgü Şapka

 

Kabarık pembe şapka, soğuk bir kış gününü ısıtmak için mükemmel bir renk ve kabarık iplik tasarıma biraz ekstra rahatlık katıyor. 

 

Yay Saç Bantları Örme

 

Acemiler için saç bandı örgü modeli, kışın kulaklarınızı sıcak tutmak istediğiniz, ancak sıkı bir şapka ile birlikte gelen korkunç “şapka kafasından” kaçınmak istediğiniz günler için kullanışlıdır. 

 

Püskül Yastık Kılıfı

 

Bu güzel hurda kıran yastık kılıflarından birini yapmak için etrafta yattığınız tüm artık iplik artıklarını kullanın. Köşelerdeki püsküller bu güzel parçaya mükemmel bir son dokunuş ile bitirin.

 

Yeni Başlayanlar İçin Katlanır Bere Şapka

 

Örgü örmenin temellerini biliyorsanız, bu, becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşımak için harika bir şapka projesi olabilir. Bu konuda süper karmaşık bir şey yok, bu yüzden gözünüz korkmasın! 

 

En Kolay Bebek Terliği

 

Bu sevimli örgü terlikler, küçük çocukların en soğuk kış gecelerinde bile ayak parmaklarını sıcak tutması için mükemmeldir. Yapmak inanılmaz derecede basittir, bu nedenle acemi örgüler için mükemmeldirler. 

 

Tıknaz Örme Yastık Kılıfı

 

Hacimli örme yastık kılıfı modeli kanepenizi veya yatağınızı bu eğlenceli tıknaz örgü kırlentlerden biriyle renklendirin. Başlamak için bir yastık eki ve süper hacimli bir iplik alın. 

 

Sis Avcısı Pelerini Örme

 

Kapüşonlular ve eşarplar için iyi bir alternatif arayışındaysanız, bu sizin için mükemmel bir model olabilir. Bu güzel sis avcısı pelerini, dairesel iğneler ve kalın iplikten yapılmıştır, bu nedenle tamamlanması uzun sürmez. 

 

Ayı Bere Modeli

 

Küçüklerin yeni şapkalara ihtiyacı varsa, bu sevimli ayı berelerinden birkaçını hazırlamayı düşünebilirsiniz. Kaburga örgülü bir dikişle yapılırlar, böylece çocukların kullanacağı bir aksesuardır.

 

Hızlı Mor Örme Panço

 

Bu panço tam size göre bir saatlik örgü modelidir. Kısa sürede bir araya geliyor ve aynı zamanda süper şık! Örme, yeni hobiler gibi, yeni başladığınızda biraz bunaltıcı olabilir. Ancak, yeni başlayan biri olmanız için battaniyeler, oyuncaklar, çantalar, yastıklar ve daha fazlası gibi güzel örgüler oluşturamayacağınız anlamına gelmez.

 

Hepimiz ellerimizle yapabileceğimiz güzel örgü modelleri seviyoruz. Yapmayı çok istediğimiz projeler görebiliriz, ancak onları tamamlamak için zamanımız veya sabrımız olmadığını biliyoruz. Bir saatlik bu örgü modelleri, giyimden örgü battaniyelere, mutfak eşyalarına kadar hayatın her alanı için harika. Ne yapmaya karar verirseniz verin, projeler hızla ilerleyecektir. Ve neredeyse aynı zaman taahhüdü olmadan aynı başarı hissini hissedeceksiniz. Yaklaşan çok sayıda doğum gününüz varsa veya Noel örgüsünü bekliyorsanız, bu hızlı modeller harika olurdu. Örgü örmek için saatler harcamadan listenizdeki her kişi için güzel bir şeyler yapabilirsiniz. Ayrıca, bu kalıplar hızlı gittiği için aynı zamanda kolaydır. Bu, yeni başlayan bir örücüden deneyimli bir profesyonele kadar herkesin bu harika desenleri yapabileceği anlamına gelir.

 

İlgili Ürünler: Bonbon İp

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Bonbon İp Markasıyla Örgü
Mayıs 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı