Amigurumi İp Fiyatları

Amigurumi İp Fiyatları

Amigurumi, zanaat dünyasını kasıp kavuran süper havalı bir sanattır. Kendi küçük amiguruminizi yapmak istiyorsanız ama ip seçiminde kararsız kaldıysanız çoğu amigurumi, spor ağırlığından kamgarn ağırlığına kadar değişen pamuk veya akrilik iplikten yapılır. Dantel ağırlığından hafif kamgarn ağırlığına kadar değişen, geri kazanılmış ipek veya akrilik iplik öneriliyor. Seçtiğiniz iplik, bitmiş projenizin ne kadar sevimli olacağı konusunda büyük bir fark yaratabilir.İster sevimli bir bebek oyuncağı, ister yeni bir hediye veya mevsimlik bir dekorasyon yapıyor olun, aralarından seçim yapabileceğiniz gökkuşağı renk tonlarıyla canlı, dayanıklı pamuk iplikler bulun. Amigurumi projeniz için doğru ipliği seçmek söz konusu olduğunda renk, lif ve doku hepsi bir rol oynar. Pamuk ve akrilik iplikler, pürüzsüz dikiş tanımlarının yanı sıra dayanıklı ve yumuşak dokuları sayesinde harika bir uyum sağlar.Bir çocuk oyuncağı yapıyorsanız, makinede yıkanabilir bir iplik seçmek isteyebilirsiniz.

 

Projenize bağlı olarak, geniş bir renk yelpazesine sahip iplikler kreasyonlarınıza detay ve animasyon eklemek için harikadır. Amigurumi için uygun olan birçok iplik, amigurumi projeleri için ideal boyutta olan küçük demetler ve küçük paketler halinde gelir. Amigurumi oyuncaklarınız için bir iplik seçerken dikkate alınması gereken birçok faktör vardır. Çoğunlukla tek tığ işi dikişler kullanacaksınız, bu nedenle dikişlerin kendileri, bazı uzun dikişler gibi iplik seçiminde bir rol oynamaz. Çoğu amigurumi üreticisi, ipliğin kalitesinin bitmiş ürününüzde fark yaratacağını söyleyecektir ve haklıdırlar. Kaliteli bir pamuk ipliği, amigurumi bebekleri ve oyuncakları için her gün ucuz bir akrilikten daha iyi olacaktır. Ancak, tığ işinde yeniyseniz veya sadece ami becerilerinizi geliştiriyorsanız, projeleriniz için artık iplik kullanmak uygundur.

 

Kabul edelim, amigurumi hayvanlar için kullanılan iplik, bir tığ işi bebek için kullanılan iplikten biraz farklı olabilir. Bir hayvan için kirpik ipliği veya suni kürk ipliği isteyebilirsiniz, ancak bu oyuncak bebek için en iyi seçim olmaz. Aminiz için bir ipliğe karar verirken yapmanız gereken başka bir seçim de renktir. Seçtiğiniz renk, bitmiş üründen ne kadar memnun olduğunuzda büyük bir faktör oynayacaktır. Bazı iplikler geniş bir renk yelpazesine sahip değildir, bu nedenle bu ipliklerden birini seçerseniz, yapabileceğiniz renk konusunda sınırlı olacaksınız. Bir oyuncak bebek yapıyorsanız, bebeğinizin cilt tonunu dikkate almanız gerekecektir. Bu nedenle, seçimle sınırlı kalmamak için birçok farklı renkte gelen bir iplik seçmek istiyorsunuz. Geniş bir renk yelpazesine sahip birçok harika iplik var. Amiguruminiz bir çocuğa verilecekse, bilhassa çok sevilirse zamanla biraz kirleneceğini bilirsiniz. Doldurulmuş oyuncakları yıkamanın birçok farklı yolu vardır ve biz kendimizi sabunlu suyla bir lavaboda veya makinede yıkayabilirsiniz.

 

Akrilikler bunun için iyidir çünkü son derece yıkanabilirler. Sadece temizleyecek olsanız bile, akrilik iyi bir seçimdir. Pamuk ayrıca yıkanması kolay olduğu için iyidir. Amigurumi tığ işi yaparken, yaparken ellerinizi yormayacak basit tek tığ işi ile harika görünen ve doldurulmaya ve tutulmaya iyi dayanan bir iplik istiyorsunuz. Akrilik, birçok kullanım için harikadır. Dikkate alınması gereken ilk önemli öğe olan makinede yıkanabilir! Aynı zamanda nispeten ucuzdur, ancak projeler küçük olduğundan, daha büyük projeler kadar önemli değildir. Akrilik iplik, hayal edebileceğiniz hemen hemen her renkte bulunabilir, bu nedenle, bu elyaftan bir ami tığ işi yaparken sınır gökyüzüdür! Bu iplik, çalışırken ellerinizi çok fazla yormaz ve çok dayanıklıdır. Diğer bir popüler seçenek ise pamuk ipliğidir. Bu lif harika bir dikiş tanımına sahip ve amigurumi bebeklerimin ve diğer oyuncaklarımın gövdeleri için tercih ettiğim liftir.   Pamuk ayrıca makinede yıkanabilir ve çok dayanıklıdır. Yine de çok ıslanırsa şekli bozulabilir, bu nedenle ipliğinizi seçerken bunu aklınızda bulundurmak gerekir. Mutfakta kullanım için yapılmış sağlam pamuk ipliğini hemen hemen her renkte ve çok ucuza bulabilirsiniz. Aşağıda göreceğimiz gibi daha yumuşak bir pamuk veya hatta pamuk karışımını tercih edebilirsiniz.

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Benzer İçerik : Hasır İp Nedir

Etiketler: Amigurumi İp Fiyatları
Şubat 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı