Hasır İp Nedir

Hasır İp Nedir

Geniş bahçe mobilyaları koleksiyonlarında birçok ip çeşidi görebilirsiniz. Bu hava koşullarına dayanıklı hasır malzeme dış mekan mobilyalarında yer almaktadır. Minimalist bir görünüme sahiptir ve yumuşak bir his verir, ancak kesinlikle sıradan bir ip değildir. Son yıllarda mobilya dışında hasır sepetler, çantalar çeşitli kendin yap projelerini hayata geçirebilirsiniz. Esneme özelliği minimumdur, dört mevsim ipli dış mekan bahçe mobilyaları 110 kilograma kadar vücut ağırlığına sahip kişiler için uygundur. Bu nedenle, son derece güçlü bir malzemedir, ancak keskin nesneler konusunda dikkatli olmak önemlidir. Hasır ip hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Hasır ürünler basitçe dokunmuş mobilyalar anlamına gelir, çok hafif olma avantajına sahiptir ve çok rahat ve pürüzsüz bir his verir. 

 

Dokuma veya birbirine geçmeli malzemelerden elde edilen şekle hasır işi denir. Hasır mobilyalar daha sonra diğerlerinin yanı sıra sandalyeler, masalar ve kanepeler üretmek için ahşap veya metal çerçevelerin etrafına ince dalların dokunmasıyla yapılır. Hasır mobilyalar, doğal veya sentetik malzemelerden yapılır. Hasır mobilyaların hafif ve havadar hissi, onları tropikal ortamlar için mükemmel kılar. Hasır mobilyalar daha doğal ve organik görünür ve bu da çevre dostu iç tasarım ve mimariyi tamamlar. Hasır mobilyalar, sahiplerinin daha modern bir görünüm veya his ile evlerde mükemmel görünmelerini sağlamak için minderler uygulayabilmeleri açısından oldukça esnektir. Hasırın hafif yapısı onları bebek ve çocuk odası için mükemmel bir malzeme yapar.

 

Hasır mobilyalar en çok dış mekan terasları için kullanılır. Hasırdan yapılmış sandalye ve masaların etrafında hareket etmek nispeten kolaydır. Toz ve alerjenlerin birikmesini önlemek için hasır ürünlerin tozunu düzenli olarak almak ve temizlemek en iyisidir. Kir ve tozu günlerce uzaklaştırmak için şeffaf bir mobilya cilası kullanın. Lake uygulaması ile hasır mobilyalarınızı korumak için idealdir. Bu, yılda bir veya iki yılda bir yapılmalıdır. Kaliteyi sağlamak ve malzemelerin gücünü korumak gerekir. Çok kirli alanlar için hızlı çözüm, sabun ve su ile temizlemektir. Halat sepetler, çeşitli büyüklükteki eşyaları saklamanın veya taşımanın şık bir yoludur. Bu set, kişisel ihtiyaçlarınıza uyum sağlamak için 3 farklı boyutta sepet sunar. Küçük sepet, sebze ve meyveleri kilerde veya mutfak tezgahının üzerinde tutmak için uygun boyuttadır. Hasır iple bir pazar çantası yapabilirsiniz. Orta boy sepet, misafir banyosunda el bezleri ve losyonları tutmak için kullanılabilir.

 

Büyük bir sepet, uzun yolculuklarda temel malzemeleri depolayabilirsiniz. Hasırdan dekoratif tepsi yapabilirsiniz. Dekoratif tepsiler sehpanın üzerinde mum ve vazolarla kullanabilirsiniz. Yumuşak yapılı dokuma, günlük ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde esneklik ve dayanıklılık sunmak için yapılmıştır. Bu sepetler, eski, yıpranmış sepetlerin kolay ve şık bir şekilde değiştirebilirsiniz.Bar tabureleri, sandalyeler, yemek sandalyeleri örmek ve sepet yapmak için kullanılabilir. Yüksek kaliteli doğal jütten üretilmiştir, %100 çevre dostudur. ve çevreyi korumaya önem verenler için harika bir seçimdir. Güçlü ve sağlam hasır ip, dekorasyon,  çevre düzenlemesi, bahçıvanlık, iç dekorasyon vb. için idealdir. Doğal elyaf ipimiz evin veya garajın etrafındaki herhangi bir yerde iyi havalandırılarak saklanabilir. Doğal jütten, her türlü esnemeye karşı dayanıklı, yumuşak ve kullanımı kolay dayanıklı bitki lifi malzemeden yapılmıştır. Neme, aşınmaya ve her türlü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Güçlü bileşimi ve dayanıklı tasarımı sayesinde, bu tamamen doğal ipin bantla sarılması ve keskin bir bıçakla kesilmesi kolaydır. Ev dekorasyonu ve peyzaj projeleri için idealdir.

 

Korkuluk, iskele direkleri sarma, rustik görünümlü dış mekan dekorasyonu, sanat ve zanaat projeleri vb. için kullanılmak üzere idealdir. Hasır ip, serttir bükülebilme özelliğine sahip  bir ip çeşididir. Ticari olarak en ucuz ve ekonomik bitki liflerinden biri olarak kabul edilir. Hasır ip çok güçlüdür ve kolayca fibrilasyona veya ağartmaya uğramaz. Hasır çok çeşitli uygulamalara sahiptir: kordon, sicim, kilim, sandalye örtüleri, kendir bezi ve gıda sınıfı çantalar gibi tahıl ve şeker ürünleri yapmak için kullanılabilir. Ayrıca, örneğin halılar ve perdeler gibi ev dekorunda birçok uygulamaya sahiptir. UV koruması, ses ve ısı yalıtımı, düşük ısı iletimi ve anti-statik özellikler gibi birçok iyi özelliğe sahiptir. Hasır, üretilen pamuk miktarı ve bitkisel liflerin kullanım çeşitliliğinden sonra ikinci sırada bulunan en ucuz doğal liflerden biridir. Kumaş ve çanta imalatında sıklıkla hasır kullanılmaktadır.

 

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

 

Benzer İçerik : Online Tuhafiye

Etiketler: Hasır İp Nedir
Ocak 26, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı