Bebek Örgü Modelleri

bebek örgü modelleri

Bebek takımları yaparken ; bu şapkalardan, kazaklardan, patiklerden ve battaniyeler ile sevimli küçük bir yenidoğan hediye seti oluşturulabilir. Bu modeller doğumun ardından stresli bir anne için hoş bir mutluluk olur. Bebekler için en çok tercih edilen modeller şapka ve yeleklerdir.Yapımı oldukça kolaydır ve küçük olduğu için çok zaman almaz az zamanda birden fazla model elde edebilirsiniz. Sadece çok küçük ve sevimli modeller ve kısa sürede biter! Bu şapka modelleri, bir süreliğine dikkatinizi dağıtmanın veya stresli bir anneyi rahatlatmanın en iyi yoludur. Hepsi çok hızlı olduğu için, yeni bir anneye, hatta hayır kurumuna vermek için birkaç gecede kolayca bir düzine bile örebilirsiniz. Yenidoğan veya Bu Son zamanlarda hayvanlara benzeyen bebek şapkaları da oldukça popülerleşmiştir.

 

Bebek şapkasını kişiselleştirmek oldukça kolaydır bir şapka örüp üzerini süsleyebilirsiniz. Sonuç çok basit olduğu için, bu şapkayı düğmeler veya nakışlar için bir tuval olarak  kullanabilirsiniz. Bu sevimli şapkanın üzerine küçüğün adını veya baş harflerini işlediğinizi hayal edin oldukça şık, minimalist bir görünüm için modeli inceleyebilirsiniz.

 

Bebek Örgü Kazak Modelleri

 

 

Kazakları çoğu zaman en zahmetli örgü modellerinden biri olarak düşünürken, örgü bebek kazakları çok daha hızlı ve kolay biter. Genellikle yetişkin kazaklarından daha ince iplikler kullanmalarına rağmen, örmeleri çok daha basit ve hızlıdır. Hızlı ördüğünüzü düşünüyorsanız haftada birkaç kazak örerek onları yardım kuruluşuna bağış için harika bir seçenek haline getirebilirsin. Sevimli kolay örgü bebek kazak  hızlı ve kolay olması için tek renk veya dikiş deseni olması gerekmez. Diğer bebek bedenlerinin yanı sıra başlangıç ​​bedenlerinde de mevcut olan bu bebek kazakları, onları diğerlerinden ayırmaya yardımcı olan temiz ve karmaşık olmayan tasarımlara sahiptir.  Tasarım çok basit olduğu için kız ve erkek çocuklar için örülebilir farklı süslemeler ve renklerle modeli örebilirsiniz. Hırkanın üzerinde sadece iki düğme olduğundan, meşgul bir annenin kesinlikle takdir edeceği şekilde hızlı giyinme ve soyunma sağlar. Bebek hırkası, özellikle bahar aylarında bebekler için idealdir. Kıymetli küçük gül desenleri, çiçekler ilkbaharda açtığında bebek üzerinde çok hoş görünür. Bu kazak, annenin yıllar boyunca değerli bir yadigarı olarak tutacağı bir kazak olacağından emin olabilirsiniz.

 

 

Bebek Örgü Çorap Modelleri

 

 

Bir insanın ayaklarının bir zamanlar bu kadar küçük ve sevimli olduğuna inanmak zor, ama bu doğru! Şapkalar gibi, bu bebek patikleri de inanılmaz derecede çok yönlüdür ve ideal prematüre bebek setlerinize uyacak şekilde hemen hemen her renk veya stilde örülebilir. Fazladan bir adım atmak istiyorsanız, anneye bu olayı anmak için eşleşen bir çift çorap örün!

 

 

Bebek patiklerini hızlı gelen çocuk için hızlı örmeniz gerekiyor ama bu onların sıkıcı olması gerektiği anlamına gelmez. Düğmeler ve fiyonklar  içerek bebek patik modeli, hem bebeğin hem de ebeveynlerinin bayılacağı süslemeleri ve kontrast süslemeleri teşvik eder.

 

 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

 

Kurdeleli bebek patiği yenidoğan bebekler için bu bebek patiklerini çok sevimlidir ve kışın bebeğinizi soğuktan korur. Özellikle düşünceli bir hediye olarak bebeğe her iki bedende de birer çift örerek büyümeleri boyunca sevimli görünmeye devam etmesini sağlayabilirsiniz.

 

Minik çizgili mokasenler modeller mokasen görünümünü seviyorsanız ancak yenidoğan bir bebeğe uygun olanı bulma şansınız olmadıysa, bu sizin modeliniz olabilir. Çizgili tasarımı ekleyebilir veya dışarıda bırakabilirsiniz, ancak her iki durumda da, bu değerli desen küçükler için harika bir bebek patik seti örebilirsiniz.

 

Bebek Örgü Şapka Modelleri

 

Bebek Örgü Battaniye Modelleri

 

 

Battaniyelerinin en iyi yanı, gerçekten küçük olan için istediğiniz deseni kullanabilmeniz ve mükemmel bir şekilde uymasıdır. Battaniyeler, biraz fazla büyük olsalar bile mükemmel ve rahattır ve desenler genellikle onları doğru boyutta yapmak için daha az tekrar örerek değiştirmek için yeterince kolaydır. Bebek battaniyesi modellerimizden herhangi birinin bir doğum öncesi için mükemmel olacak. Battaniye muazzam şişler ve jumbo iplikle örün, bu battaniyeyi bir saat içinde tam anlamıyla bitirebilirsiniz. Bebeği bir bebek arabasında yatırmak için mükemmel olsa da, peluş tasarımı aynı zamanda prematüre bir bebeği üzerini değiştirirken veya kontrol edilirken onu rahat tutmak için yatırmak için de harikadır.İpliğin alacalılığı çok klasik ve bu bebek battaniyesinin hafif tasarımı, prematüre bir bebeği aşırı ısıtmamak veya onlar için çok ağır olmamak için uygundur.

 

Battaniye sadece bebeği sıcak tutmakla kalmaz, aynı zamanda değerli fil tüm çocuklukları boyunca onun en sevdiği yeni oyuncağı olacaktır. Bebek battaniyesi Bu, prematüre bebekle birlikte büyümek için mükemmel bir battaniyedir. Şimdi küçük olsalar da, her zaman böyle olmayacaklar. Bu nedenle daha büyük, ancak hafif battaniyeler bazen daha iyidir,küçük olanlar için çok rahatsız edici olmayacaklar, ancak birkaç ay içinde büyüdüklerinde atmak zorunda kalacakları bir şey olmayacaklar. Bu bebek battaniyesi, yenidoğan bir bebek için gerçekten mükemmel boyuttadır. Büyük, ferah bir battaniye olacak ve o büyüdüğünde kundaklamak için hala iyi bir boyut olacaktır. Parlak ve neşeli renkler küçüklerin ilgisini çeker. Farklı desenler kullanabilirsiniz.

Benzer İçerik : Örgü Modelleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: bebek örgü modelleri
Aralık 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı