Boncuklu Tığ Oyası Modelleri

Boncuklu Tığ Oyası Modelleri
Dantel iğne oyası  tekniklerini yavaş ve istikrarlı bir şekilde öğreniyorsanız ve henüz tamamen özel oyası modellerinden biri olan boncuklu tığ oyası örneklerini yazının devamında bulabilirsiniz. El işleri modelleri peçete süsleme,takı ve toka süsleme yapmak için deneyebilirsiniz. Becerilerinizi göstermenin bir yolu olan boncuklu tığ oyası örneklerini hayata geçirmeyi seveceksiniz.   

 

1. Düğmeli Tığ İşi Boncuklu Anvelop Bileklik

 

Boncuklu tığ oyası örnekleri bilezik yapmak için gereken temel dikişler oldukça basit olsa da, boncuklu tığ işi söz konusu olduğunda hala en sevdiğimiz projelerimizden biri! Sadece bir zincir dikiyor olsak bile, renk koordinasyonunun ve boncukları tek başına yerleştirmenin heyecanı bize yetiyor. Biraz daha fazlasına sahip bir bilezik tasarımı istiyorsanız, yine de, bir  dikiş deseni, sevimli boncukları ve kontrast ile tamamlanan sevimli, çift uzun sarma tarzı bir bilezik yapabilirsiniz.

 

2. Puantiyeli Boncuklu Tığ İşi Kolye

 

Boncuklu tığ oyası örnekleri  konusunda zaten oldukça yetenekli iseniz, işte size meydan okuyacak ve çok yetenekli benliğinizin bile ilgisini çekecek bir proje! Bu kolyeyi, sevimli bir ombre puantiyeli desenlerle sonuçlanan, tekrar eden bir renk koordineli boncuk deseniyle nasıl güzel göründüğünü tahmin edemezsiniz.

boncuklu kolye

 

3. Boncuklu İp İle Tığ İşi

 

Tığınıza ayrı ayrı boncuklar eklemek için birkaç farklı yöntem denediniz mi, ilerledikçe onları dikişlere kaydırdınız mı ve süreçten gerçekten zorlanıyorsanız bu durumda, çalışmak için biraz daha çekici bulabileceğinizi düşündüğümüz alışılmadık bir alternatif! Boncukları önce ipiniz boyunca kaydırmanızı öneriyoruz, bu da size oluşturduğunuz boncuklu iplikle çalışmak için iki seçenek sunar. Sağlam bir şekilde boncuklar ki, temel olarak boncukları düğümler halinde bağlarsınız ya da önceden belirli sayıda boncuk dizebilir, her zamanki gibi iple tığ işi yapabilir ve ihtiyacınız olduğunda bir boncuğu belli bir noktada aşağıya doğru kaydırabilirsiniz. İkisini de deneyin ve hangisini daha kolay geliyorsa onu deneyin

 

4. Tığ İşi ve Boncuklu Makrome Tarzı Bileklik

 

İnce ip veya iplikle tığ işi yapmak için karmaşık desenler oluşturmayı gerçekten seviyorsunuz, ancak henüz kendi modelinizi oluşturmaya tam olarak hazır değilsiniz, özellikle de karışıma boncuklar ekleyecekseniz, neden bunun yerine makrome stilini taklit eden bir manşet yapmıyorsunuz? Bileğinize güzel bir şekilde oturacak olan orta iplere boncuk ekleyerek bileklik yapabilirsiniz.

 

5. Boncuklu Tığ İşi Eşarp

 

Belki de her zaman boncuklu tığ işi ile sonuçlanan zarif tarzın büyük bir hayranı oldunuz, ancak yine de kendinizi bir bilezik veya basit bir kolyeden daha büyük bir parça yapmaya niyetli misiniz? Peki, neden sevdiğiniz küçük, güzel estetiği daha büyük bir giysi yapma fikriyle birleştirip kendinize bu göz alıcı boncuklu tığ işi eşarp yapmıyorsunuz? Yalnızca dantel dikişli tığ işi şekiller oluşturma sürecinde değil, aynı zamanda gerçekten çarpıcı ve etkileyici bir şey yaratmak için periyodik boncuklar ekleyebilirsiniz.

 

6. Boncuklu Dantel Tığ İşi Gömlek Kenarları

 

Belki de kendi dantelinizi tığlama konusunda biraz deneyiminiz var, ancak şimdi karışıma boncuk eklemeyi düşündüğünüze göre, gerçekten yönetilebilecek kadar küçük ama aynı zamanda şık, giyilebilir ve eksiksiz bir proje arıyorsunuz. Bu durumda, en sevdiğiniz gömleğin boynuna birkaç basit el dikişiyle ekleyebileceğiniz bir dantel gömlek tığ işi modelleri sizin için mükemmel bir fikir olacak. Dantelin beyazının güzel bir şekilde öne çıkmasına yardımcı olan, gömleğin rengine uyan boncuklarla bu deniz kabuğu görünümlü süslemeyi hemen deneyin!

 

7. Gevşek Zincir Boncuklu Tığ İşi Kolye

 

Boncuklu tığ oyası örneklerinden biri de boncuklu boyun atkısında gördüğünüz türden lifli yapı ilginizi çekti mi, ancak o kadar süslü bir şeyle uğraşmaya çalışmadan önce bu teknikleri kullanarak daha küçük, daha kolay ve belki de daha sıradan görünümlü bir proje yapmayı tercih ederseniz gevşek tığ işi ipli kolye fikrinin tadını çıkarabilirsiniz. Çok gevşek dikişlerle zincirleme yaptıktan sonra istediğiniz yere boncuk ekleyerek işinizi kolaylaştırın. Bu, yeni başlayanlar için uygun olan  boncuklu oya modellerinden biridir.

boncuklu bileklik

8. Boncuklu ve Dantelli Kroşe Manşetler

 

Modayı da tutkuyla seven ve her türlü kıyafeti canlandırmak için kullanabileceğiniz benzersiz, kişiselleştirilebilir küçük aksesuarlar yapma şansına karşı koyamayan türden bir tığ işi tutkunu musunuz? Boncuklu tığ oyası örneklerinden biri olan süslü boncuklu manşetlerin çok seveceksiniz. Renkleri şeritleme, dikiş türlerini ve şekillerini değiştirme ve çok yönlü güzel bileklikler oluşturmak için boncuk ekleme sürecinde size yol gösteren bir model olacak.

 

9. Boncuklu Kroşe Halka Küpeler

 

Boncuklu tığ oyası örnekleri  arasında olan küpeler ve bilezikler gibi biraz daha büyük takı parçaları yapma konusunda biraz alıştırma yaptığınıza göre, çok küçük, biraz daha karmaşık parçalar yapma zorluğuna daha açık hissediyorsanız boncuklu halka sallananlara kesinlikle bir göz atmanız gerektiğini düşünüyoruz! Çok küçük oldukları için, dikişlerinize boncuk ilmekleme konusunda zaten biraz alıştırma yaptıysanız, bunu yapmak için favoriniz ne olursa olsun, bunlar aslında oldukça hızlı bir öğleden sonra zanaatı yapar.

 

10. Boncuklu Kroşe Atlantik Dantel Şal

 

En az bir kenar boyunca boncuklara ek olarak, aslında size güzel Boncuklu tığ oyası örnekleri  arasında çok daha büyük bir desen bulmayı umarak listemizde geziniyor musunuz? O zaman belki de dantelden ilham alan güzel bir şal, denemeniz için en iyi el işi olabilir! Make My Day Creative'deki bu Atlantik Dantel şal modelini o kadar çok seviyoruz ki, gerçek hayatta toplamda dört kez yaptık.

 

Benzer İçerik : Akrilik İp Nedir

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Boncuklu Tığ Oyası Modelleri
Mart 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı