Degrade İp

Degrade İp

Degrade  kordon sıkı bir örgüye sahiptir. Bu özellik ipin çok fazla gerilmesini önler. Degrade  kordon, dokuma ve örme için özel olarak üretilmiştir. Degrade  kordon sentetik bir malzemedir. Yuvarlak kordon, dokulu, yumuşak, dokunuşa hoş, hafif parlak modelleri bulunur. Temizlemesi oldukça kolaydır, 30 C'de hassas yıkama yapar ve çabuk kurur. Kordon ürünleri şeklini iyi korur. Degrade  kordon halı, kilim, puf, sepet, çanta, sırt çantası örmek için uygundur. Makromede de kullanılabilir. Bu sentetik bir elyaftır, bu nedenle kordon aşınmaya karşı çok dayanıklıdır, dayanıklıdır, güneş ışığından korkmaz. Bu, böyle bir kordondan yapılan ürünlerin uzun yıllar dayanacağı anlamına gelir. Ayrıca bakımı kolaydır, çabuk kurur ve hipoalerjeniktir.

 

Tüm ipuçları ona mühürlendi. Örgü iğneleri ve kroşe kancaları için önerilen boyut 8-10 mm’dir. Gradyan iplikler, bir renkten diğerine, ton olarak veya diğer tonlarda yavaş yavaş solan, sizi renk değiştiren uçlarda dokuma yapmaktan kurtaran ürünlerdir. Degrade ipler  kitleri genellikle, degradelerinizi nasıl harmanlayacağınızı özelleştirmenize olanak tanıyan tonal bir iptir. Degrade iplerin ombre modelleri de bulunur. Ombre, gölgeli anlamına gelen Fransızca bir terimdir ve genellikle açıktan koyuya veya bir renkten diğerine kademeli bir renk değişimini ifade eder. Gradyan iplik serisini diğer projelerinden ayırmak için ombre kullanılır. Yani adında ombre olan herhangi bir Alize ipliği aslında degrade bir ipliktir. Ombre, açıktan koyuya doğru derecelenen, birbirini gölgeleyen renk tonlarına sahip olmak anlamına gelir.

 

Gradyan ve gölgeli gibi terimler de kullanılır. Örnek: siyahtan griye, beyaza gibi farklı modeller olabilir. Alacalı, farklı renkler ekleyerek görünüm olarak çeşitlendirilmiş demektir. Onu örme şekliniz, degrade efekti oluşturmak için kullandığımızla tamamen aynıdır. Renkleri değiştirmek istediğinizde sadece bir iplikten bir tutam kesip başka bir ipliğin bir tutamını iliştirebilirsiniz. Çizgiler ne kadar geniş olursa, ombre etkisi o kadar ince olur. Bir iplik çeşidi, düz bir üst ve alt ile düz bir şekline sarılmış bir ipliktir. Projeniz için doğru olan ipliğin lif içeriği, büyük olasılıkla son kullanımına göre belirlenecektir. Yün ve ipek iplikler, sıcak tutan kazaklar, eşarplar ve battaniyeler için harikadır. Dayanıklılık için pamuk iplikleri kullanın; moda aksesuarları, vitrin uygulamaları ve ev dekoru aksanları için harikadır. Doku, iplik ne kadar süslü olursa, projenizin deseni veya şekli o kadar basit olmalıdır. Buklet, marled veya alacalı gibi yenilikçi iplikler şallar ve battaniyeler için mükemmel iken, düz katlı iplik gibi daha klasik, düz çeşitler daha fazla dikiş tekniği için mükemmeldir.

 

Kroşe, örgü ve küçük el işi iplik projeleri için idealdir. Küçük bir proje için her renkten birazcık ihtiyacınız varsa, bu harika bir seçimdir. İhtiyacınız olan tüm temel tığ aksesuarları dahil, hemen bir projeye başlamak kolaydır. Onlarca canlı çok renkli iplikler oldukça göz alıcıdır, tığ işlerinizi güzel ve özel kılar. Gökkuşağı ipliği, çocuklar için el işi dersler,, arkadaşların bir araya gelmesi için boş zaman, dokuma gibi çeşitli durumlarda örgü iplikleri için uygundur. Bu ipler yeni başlayanlar, çocuklar, örgü grupları veya örgü ve tığ işi yapan herkes için mükemmel bir kroşe örgü ipliği setidir. Bu yumuşak iplik, kroşe desenleri, amigurumi gibi küçük iplik zanaat projeleri için idealdir. El işi, püsküller,iplik işlemeleri, ponponlar, başlık, oyuncaklar, bardak altlığı, mat,mücevher yapımında kullanılabilir. Süsleme olarak da işe yarar. Bu renkli ipliklerle herhangi bir seçim iyi bir şekilde eşleştirilebilir! Sitemizde bulunan yün ipleri ayaz,nako ip, kartopu ip ve bonbon ip modelleridir.


Benzer İçerik: İp Çeşitleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Degrade İp
Nisan 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı