El İşi Malzemeleri

El İşi Malzemeleri

Hobiburada’da bulunan el işi malzemeleri arasında çanta aksesuarları, patik tabanları ve kasnaklar bulunur. Çanta aksesuarları yeni bir çanta ürettiyseniz hoş bir detay veya deri sap, geniş çantaları, el çantaları vb.'nin yenilenmesini tamamlamanıza yardımcı olabilir ve kolay kullanım sağlar. Çanta ve el çantası yapımı için ideal, birçok çanta tarzı çanta, tote, omuz çantası, postacı çantası, evrak çantası, seyahat çantası, çanta veya el çantasına uygundur. Nakış kasnağı, sadece nakış için değil, aynı zamanda, aynı zamanda, duvar dekorasyonu, düğün dekorasyonu, çelenk, çiçek çemberleri, kendin yap ev dekorasyonu vb. için de mükemmeldir. Keçe tabanlıkların kenarları önceden delinmiştir, böylece 2,5 veya 3 tığ ile kolayca örülebilir. Dekoratif kauçuk çıkıntılarla bunlar da kaymaz. Bu tabanlar ev ayakkabıları için idealdir. Sadece iç mekan  uygundur ve farklı renkleri bulunur.  Bu hobi malzemelerini projelerinizde kullanabilirsiniz.

 

Çanta Aksesuarları 

 

Hobi ürünleri arasında yer alan çanta aksesuarları pürüzsüz yüzeyli ve hasır plaj çantanız için dayanıklı, modaya uygun ve rahat el yapımı aksesuarlar kullanabilirsiniz. Sap tasarımı: ahşap sap, tutması daha rahat olan D şeklinde tasarlanmıştır. Altta tığ işi için bir alan vardır, sap geniş bir bantla çantaya sıkıca sabitlenebilir. Geniş kullanım alanına sahiptir. Tote, omuz çantası, manşonlar, postacı çantası, evrak çantası, seyahat çantası, çanta veya el çantası gibi birçok çanta stiline uygun el yapımı aksesuarlar için harikadır. Plaj çantası, hasır çantalar için mükemmel yedek çanta sapı aksesuarı olarak kullanılabilir.

 

Kayışın her iki ucu da çıtçıtlı tokalarla donatılmıştır ve kayış sadece tek bir tıklama ile çantaya sabitlenebilir. Kişiselleştirilmiş postacı çantanızı, el çantanızı, kova çantanızı vb. kendin yap yapmak için hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Yüksek kaliteye sahiptir. Bu çantaların kulpları deriden yapılmıştır. Yumuşak doku, güçlü tokluk, kırılması kolay değil, dayanıklıdır. Yüzeyi pürüzsüzdür, bakımı kolaydır, toksik değildir ve çevreyi kirletmez, uzun süreli kullanıma uygundur. Sade ve kompakt deri el kayışı genişliğe uygundur ve size rahat ve hoş bir kullanım hissi verir. Kenarlar pürüzsüzdür ve ellerinizi incitmez. 

 

Eskimiş çantalarınızı değiştirmek ve çantalarınıza yeni bir görünüm kazandırmak için kullanabilirsiniz. El çantalarına ek olarak, postacı çantaları, kova çantaları vb. yapmak için de kullanılabilir. Sağlam metal zincir ve yumuşak mikrofiber deri omuz için harika uzunlukta modeller veya sadece el çantası olabilecek modeller bulunur. Çapraz vücut, omuz veya kendin yap çanta ve el çantası için harika bir yedek olarak da kullanabilirsiniz. Paket içeriği, kendin yap çanta aksesuarları için 8 adet (4 çift) D şekli çanta sapı değiştirme kendin yap el yapımı projeler için harika bir seçenektir.

 

Hasır plaj çantanız için pürüzsüz yüzeyli ve dayanıklı, şık ve rahat kendin yap el yapımı aksesuarlı üstün kaliteli plastikten yapılmıştır. Çanta ve el çantası yapımı için ideal, birçok çanta stili çanta, tote, omuz çantası, manşon, postacı çantası, evrak çantası, seyahat çantası, çanta veya el çantasına uygundur. D şekli ahşap saplar: Kahverengi renkte benzersiz ahşap boncuklu sap, mükemmel değiştirme plaj çantası, hasır çantalar için çanta sapı aksesuarıdır. Kendin yap projeleri çanta aksesuarları için D şekli ahşap boncuklu çanta sapı değiştirme. kendin yap el yapımı aksesuar için harikadır. El yapımı çantanız için aradığınız boyutta çanta sapları bulunur. 

 

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

 

Nurge Kasnak

 

Doğal malzemelerden biri olan bambudan yapılmıştır, vücuda zararsızdır. Çoklu boyutları bulunur altı farklı boy sizin için uygundur. Kaymayı önleyen ince kabartmalı dokuya sahip paslanmaz çelik vidalar, kumaşınızı iyi bir şekilde sabitleyecektir. İdeal nakış öğrenenler, yeni başlayanlar, arkadaşlar, iş arkadaşları, karınız, kızınız ve aileniz için hekendin yapeler haline de getirilebilir. 

 

Ahşap nakış kasnakları, iğne işi ve kapitone için mükemmeldir. Punch Needle bir nakış şeklidir, duvar dekorasyonu, düğün dekorasyonu, çelenk, çiçek çemberleri, kendin yap ev dekorasyonu vb. için nakış kasnağıdır. Nakış deseni, bir iç dekorasyon olarak çerçeve edilebilir. Dekorasyona ihtiyaç duyan diğer alanları dekore etmeniz için uygundur. Ayrıca kumaşlar, dallar ve diğer süslemeleri de kullanabilirsiniz.

 

Bambudan yapılmıştır, güçlüdür ve kırılması veya deforme olması kolay değildir. Yüzey cilalıdır, pürüzsüzdür ve ellerinizi incitmez ve tuhaf bir koku yoktur. Paslanmaz çelik vida bulunur. Yeni yükseltilmiş vidanın paslanması kolay değildir ve daha düzgün dönerek kullanımınızı daha uygun hale getirir. Kendin yap özelliklerine sahip nakış kasnağı, uygulamalı yeteneğinizi zenginleştirebilir ve yeniden kullanılabilir. Bu nakış kasnağı kapı listesi, eviniz için iyi bir dekorasyon seçeneğidir. 

 

Çiçek çember çelenkleri, dantel el sanatları, kapı askıları ve diğer el sanatları yapmak için uygundur. Düğün süsü, ev dekorasyonu ve sevgililer günü kendin yap projesi vb. olarak kullanılabilir. 10 cm nakış çemberleri, nakış kasnakları yüksek kaliteli bambudan yapılmıştır. Kolay kullanım yükseltilmiş paslanmaz çelik vidalara sahip hafif çapraz dikiş halkaları, kullanımı kolaydır. Çok amaçlı kullanım: nakış, kanaviçe, el sanatları, dikiş, duvar dekorasyonu, düğün dekorasyonu, çelenk, küçük süs eşyaları vb. için kullanılabilir. Nakış sevenler için ideal seçim, yetişkinler ve yeni başlayan çocuklar için iyi bir set oluşturabilirsiniz.

 

Patik, Terlik Tabanı

 

En uzun kenarı yaklaşık 4 inç uzunluğunda ve genişliği yaklaşık 2 ¾ inç genişliğinde olan suni derinizden (veya seçtiğiniz başka bir malzemeden) oval bir şekil kesin.

 

Yaklaşık 2 ¼ ”uzunluğunda ve 1 ½” inç genişliğinde daha küçük bir oval kesin.

 

Oval boyunca yarım inçlik artışlarla bile malzemede delikler açmak için bir deri zımba (veya tercih ettiğiniz başka bir benzer alet) kullanın. Bu, malzemenin içinden bir iğne geçirmenizi sağlar, böylece onu terliklerinize dikebilirsiniz. Büyük ovali ayağın ön kısmının altına (ayak topunun olacağı yerin altına) terliğin alt kısmına yerleştirin. Battaniye dikişini kullanarak aşağıda gösterildiği gibi takın. (Lütfen kullandığım iplikle ilgili aşağıdaki nota bakın.)

 

Ardından, küçük ovali terliğin topuğuna yerleştirin. Battaniye dikişini kullanarak daha küçük ovali takmak için aynı işlemi tekrarlayın.Tığ işi ayakkabılara taban eklemek için battaniye dikişini kullanabiliriniz. Battaniye dikişi ve mumlu ipliğim ile tabanı terliğe tutturmak tığ işi terliklere taban dikmek için uygundur. Battaniye dikişiyle tutturmaya devam edin, her yerde çalışın ve bağlayın, uçları örün. Bu proje için, önce tabanınızı bir karalama kağıdına çizmeniz önerilir.İlk tabanınızı kestikten sonra, ikinci tabanınız için şablon olarak kullanın. Bu sayede örgü terlikler için deri taban eklediğinizde mükemmel uyum sağlayacaktır. Bu, büyük, tam terlik tabanlı tabanlar yapmak istiyorsanız da yardımcı olur. Tabanları tutturmak için goblen iğne ve mumlu ipliği kullanmayı tercih edebilirsiniz. Mumlu iplik normal dikiş ipliği veya tığ ipliğine göre daha dayanıklıdır.Patik tabanı olarak suni deri süet veya keçe kullanabilirsiniz. İstediğiniz şey, rahat hissedecek kadar yumuşak, üzerinde yürümenin yaratacağı aşınma ve yıpranmaya dayanacak kadar sağlam bir malzemeden yapılmalıdır.

 

Keçe tabanlıkların kenarları delikli olarak önceden delinmiştir, böylece 2,5 veya 3 tığ ile kolayca örülebilirler. Kaymaz siyah suni deriye sahip 3 katlı tabanlar, kendinden tığ işi ayakkabı, terlik için ideal bir temel oluşturur. Yaklaşık kalınlık nedeniyle. 8 mm, terlikler hoş ve yumuşak bir görünüme sahiptir ve yine de çok stabildir.

Dikkat sadece iç mekanlara uygundur 

 

Terlikler veya botlar için nem itici dayanıklı keçeli taban (iç taban). Tabanları delikli veya deliksiz olarak seçebilirsiniz. Tabanlar siyah renklidir.

Tabanların bir süre neme dayanıklı olmasına dikkat etmek gerekir, ancak dışarıda yürümek veya suda uzun süre ayakta durmak için tasarlanmamıştır. Keçe tabanlık yumuşak, içi hafif keçe, dışı suni deri tabandır. 

 

Çocuk bedenleri ve kadın bedenleri tığ işi ayakkabılar için keçeli tabanlar bulunur. İçi kalın beyaz,kahverengi, siyah keçeden yapılmıştır. El sanatlarınız için delikli kaymaz tabanlardır. Bu harika tabanlarla ev terlikleri ve ev ayakkabıları yaratmaktan çekinmeyin. Bu harika hazır delikli tabanlar, içinde giyebileceğiniz şık ev ayakkabıları yaratmanıza olanak sağlayacaktır.  Örgü terlikler, güzeller, rahatlar ve çok rahattır. Tek dezavantajı, kaygan yüzeylerde biraz, iyi, kaygan olabilmelidir ama  uygun bir tabanlıkla bu dezavantajı ortadan kaldırabilirsiniz. 

 

Terliklerinizi olduğundan daha iyi hale getirecek süper basit bir işlemdir. Tabanlardan birinin etrafına eşit olarak delik delmek gerekir. Tabanı istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz.  Süetten iki küçük oval kesip terliklerimin altına yapıştırın ancak tercih ettiğiniz buysa, kesinlikle hepsi bir arada bir taban yapabilirsiniz. Örgü terlikler için deri taban ekleme işlemi herkesin yapabileceği kadar kolaydır.

 

Benzer İçerik: Patik Modelleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: El İşi Malzemeleri
Haziran 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı