Patik Modelleri

Patik Modelleri

Patik çoraplar ve patik çizmeler, diğer  tasarımcıları tarafından kolay olarak derecelendirilmiştir. Örme konusunda yeniyseniz, çoğu bayan patik modeli göz korkutucu görünebilir. Çoğu desen, çift uçlu iğneler ve karmaşık parmak ve topuk şekillendirme gerektirir. Şekil, bazı basit azalmalarla oluşturulur. Bu düz örgü patik modelleri arasında, yeni başlayanlar veya hızlı ve kolay bir proje arayan herkes için idealdir. Bu patikler, kalın iplik ve örgü ve ters dikişler kullanılarak tek noktalı iğnelerde düz olarak örülür. Topuk şekillendirme veya süslü bir şey yoktur. Bedeni örerken ayak boyunuza göre ayarlayabilirsiniz. Bu süper hızlı tığ işi patikler, iki basit dikdörtgenden yapılmıştır ve bu projeyi mükemmel, çok yetenekli ve yeni başlayanlar için uygun hale getirir. Basit dikdörtgenlerden yapılmış bir dizi tığ işi patik. patikler çocuklar ve yetişkinler içindir ve her birinde bir deri taban bulunur. Bu dikdörtgen tığ işi patik modeli ile yapılan işbirliğinin bir parçasıdır. Şiş ve bir çile ip ile bir proje yapmak isterseniz gün içerisinde biteceğine emin olabilirsiniz. 

 

Önerilen kalın ipliği kullanarak deseni takip edin veya alternatif talimatları izleyerek size mükemmel şekilde örülmüş rahat patiğinizi giyebilirsiniz. Bu işi patik modelleri çok kolaydır, 1.5 saatinizi alır. Bu modele bir şekilde rastladıysanız ve daha önce hiç tığ işi yapmadıysanız, bu patikleri yapmak oldukça kolaydır. Sonsuza kadar tığ işi yapıyorsanız ve tüm aileniz için hazırlayabileceğiniz bir projeye ihtiyacınız varsa deneyebilirsiniz. Kadın ayağı tığ işi dikdörtgen şeklinde basit tığ işi patikler oluşturur. Patikler gerçekten küçük, şirin bir ayak kabına dönüştürülmüş bir kroşe dikdörtgenden başka bir şey olmadığını göreceksiniz. Umarım bu görsel gösteri size bu bebek patiklerin tığ işinin ne kadar basit olduğunu gösterir. Herhangi bir iplikle dikdörtgenleri tığlayarak birleştirmek  için beden tablosundaki boyutları da takip edebilirsiniz. Etrafta çok sayıda yarım çile daha hafif iplik varsa, dayanıklı ve sıcak olacak bir kumaşı tığlamak için 2-3 ipliği bir arada tutmayı deneyin. 

 

Patik Modelleri Yapımı

 

Ek olarak, herhangi bir dikiş kullanarak renk patik örneklerini tığlamak için dikdörtgen patik boyutunu takip edebilirsiniz. İstediğiniz dikişi kullanarak birkaç renk örneğini tığlamak için aşağıdaki desende listelenen dikdörtgen boyutlarını takip edin ve kendi benzersiz dikdörtgen patik çiftine sahip olursunuz. Tığ işini patiklere deri tabanlar eklemenin büyük bir hayranıysanız aymaz, güzel dokulu bir taban ekleyerek tamamlayabilirsiniz. Eklemek için mükemmel olan büyük bir süet veya suni deri parçası kullanabilirsiniz. Tabanlar için başka bir seçenek de eski bir deri ceket veya çantaya yeniden kullanmaktır. Ayaklarınız üşüyorsa patik örmeyi deneyebilirsiniz. Patik örmek oldukça  kolaydır yeni başlayanlar için uygun bir seçimdir. Yalnızca ip seçiminde karar vermek gerekir. Topaklanma yapmayan, kolay giyilen akrilik pamuk karışımı ipler tercih  edilebilir. Bebek patikleri için  pamuktan, eğer daha sıcak hissetmek istiyorsanız yün ip tercih edebilirsiniz.

 

Battaniye ve liflerden sonra en çok örülen ürünler patikleridir. Yeni başlayanlara örgü patik için doğru örgü modelini seçmek göz korkutucu olabilir. Örgü patiklerin yapılışı ile onları oluşturmak için kullanılan malzeme ve gereçler arasında bazı temel, temel farklılıklar vardır. Örgü şişleri patik yapımına yardımcı olabilir. Patik örmenin en yaygın yolu, birkaç parça halinde, düz iğneler üzerinde düz bir şekilde örerek ve bir goblen veya iplik iğnesi kullanarak bunları istenen şekle getirmektir. Bu, en kolay patik yapımı sağlar ve örgü öğrenmeye yeni başlayan birinin bir çocuk için hızlı bir hediye oluşturabilirsiniz. Hem şık bir hediye hem de hoş bir anı bırakmış olursunuz.

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

 

Patik Modelleri Fiyatları

 

En yaygın ikinci yapım yöntemi, patiklerin yuvarlak, yani dikişsiz ve hepsi tek parça halinde, dairesel iğneler veya bir çift sivri uçlu iğne kullanılarak örülmesidir. Dairesel üretim yöntemi, patikleri düz örmenin sağlayamadığı çeşitli faydalar sağlar. Cildi tahriş edebilecek dikişlere sahip değildir ve dikiş içermediği için diğer yapım yöntemlerine göre daha hızlı ve kolaydır. Patikler çeşitli iplik türleri ile örülebilirken, en sık önerilen türler basit, pürüzsüz ve genellikle orta veya hafif ağırlıkta olanlardır. Patiklerinin yapımında genellikle kalın veya hacimli iplikler kullanılmaz, ancak kamgarn veya orta ağırlıkta bir seçim, hızlı, kalın bir örgü sağlar ve örgü patik yapımında yaygın olarak kullanılır. 

 

Daha hassas veya dantelli yadigarı ürünler oluşturmak için daha hafif veya parmak ağırlığına sahip iplikler kullanılabilir. Örgü patikler için iplik seçiminde de lif seçimi önemli bir rol oynar. Örgü modeller arasında eğlenceli ve tatmin edici projeler olabilir. Karar verdiğiniz modeli belirledikten ölçüleri alın ve ipi belirleyin. Bebek örgüleri için yelek ve patik modelleri tercih edilir genellikle pamuk ipliğinden örülür. Tunus işi patik modelleri yeni başlayanlar için tecrübe isteyen bir modeldir. Patik yapımı iile ilgili aradığınız bütün malzemeler Hobiburada’da!

 

Benzer İçerik: Kalın Örgü İpi

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Patik Modelleri
Haziran 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı