El İşi Örgü Modelleri

El İşi Örgü Modelleri

Bebek örgü modellerini bir iğne ucu projesini dikmeye başlamak için bir atık veya uzak düğüm kullanmanız gerekir. Bu, ipliklerin arkaya düzgün bir şekilde sabitlenmesini sağlamak için kanvasın üstüne oturmaz. İlk iğne oyası projesi tamamlandığında, çoğunlukla hafifçe çarpık ve biraz şekilsiz olacaktır. Biten projenizi bir engelleme tahtası ve birkaç basit talimatla kolayca tamamlayabilirsiniz. Tuvali orijinal boyutuna ve şekline geri döndürmek için kendi başınıza yapmanın ve oya noktanızı engellemenin ne kadar kolay olduğunu öğrenin.Her kulp, lüks bir görünüm için dokuma ile hassas bir şekilde tasarlanmıştır.

 

Patik Modelleri

 

Tunus işi patik modelleri için tam tabanların uygun olmadığı iki parçalı tabanlar tam taban yerine her tarz terlik ile kullanılabilir. Yumuşak, hakiki süetten kesilmiş, kolay dikiş için delinmiş ve terliklerinize dikmek için çorap ipliği ile paketlenmiştir. Gri veya beji rengi arasından seçim yapabilirsiniz.Tığ işi ile patikleri süsleyebilirsiniz. Küçük (çocuk terliklerine uyacak şekilde), orta (kadın terliklerine uyacak şekilde) Büyük (erkek terliklerine uyacak şekilde) keçe tabanlıkların kenarları delikli olarak önceden delinmiştir, böylece 2,5 veya 3 tığ ile kolayca örülebilir. Kaymaz siyah suni deriye sahip 3 katlı tabanlar, kendinden tığ işi kulübe ayakkabısı/terlik için ideal bir temel oluşturur. Yaklaşık kalınlık nedeniyle. 8 mm, terlikler hoş ve yumuşak bir görünüme sahiptir ve yine de çok stabildir. Bebek patikleri için süet tabanları, tüm delikleri delinmiş ve kolay dikiş için mükemmel aralıklı olarak süet derisinden kesilir. Sadece projenizin hak ettiği yüksek kaliteli esnek taban gerekir.

 

Kanaviçe Modelleri

 

Çiftlerin renk açısından eşleştiğinden emin olmaya özen gösterin. Rahat bir ayakkabı oluşturmak için üst kısım katlanabilir. Kanaviçe hem yaratıcı hem de tedavi edicidir; hem elleri hem de hayal gücünü harekete geçirerek, tuvalin içinden geçen basit, nazik bir iplik ritmiyle vücudun gevşemesine ve stresinin atılmasına neden olur. İğne oyası için özel olarak tasarlanmış dikiş tekniklerinde çalışılan, kareler sayılarak ve bunlardan tuval üzerine dikişler yapılarak bir grafik veya çizelge ile proje yapılabilir; ya da tuval üzerine zaten boyanmış bir tasarımı doldurarak yapılır. Kanaviçe dünya çapında yüzyıllardır çalışılmaktadır.  İğneli kanvas, bir projede çalışmak için kullanılan zemin kumaşıdır. Gazlı bez gibi görünen çok ince kanvastan geleneksel kaba gevrek kumaşa kadar çeşitli boyutlarda gelir. Temelden yeniye kadar çeşitli eşit örgülü iğne oya kanvas türleri hakkında bilgi edinin ve ilk başlangıç ​​oya projeniz için kullanmanız gereken mükemmeldir.

 

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

 

Tığ İşi Modelleri

 

Modelleri anlatımlı çadır dikişleri, çoğu iğne işi projesinin temel temel dikişleridir ve aynı zamanda kanvas üzerinde çapraz olarak işlenmiş bir dikiş ailesidir. Yelek modelleri için çoğu çapraz iğne dikişi, geleneksel çadır dikişlerinin birinden veya üçünden türetilir. Tüm iplik veya iplikler iğne oyası için uygun değildir, ancak bir iğne oyası tasarımını dikmek için kullanılabilecek yüzlerce lif vardır. Yeni başlayan bir iğne oyası projesinde kullanılacak en iyi iplik ve iplik türlerini kullanabilirsiniz. İğne ucu tasarımının belirli bir alanını vurgulamak için kullanılacak dokulu lifler ve yeni iğne ucu iplikleri hakkında bilgi edinin. İğne noktası, dikiş için kör uçlu bir goblen iğnesi gerektirir. Bu iğneler çeşitli boyutlarda gelir. Projenizde çalışmak için gereken doğru boyutta ipuçları ve iğne ucu dikişlerinizin pürüzsüz ve eşit görünmesini sağlamak için iğneye kolay ve düzgün bir şekilde iplik geçirmenin farklı yolları hakkında ipuçları alın. Kanvas, goblen iğneleri, iplik ve iplik gibi temel bilgilerle başlayın; ve daha sonra iğne oyası projelerinde daha fazla deneyim kazandıkça, koleksiyonunuza yavaş yavaş çerçeveler, germe çubukları ve diğer uygun öğeleri ekleyin. 

 

Tığ İşinden Çanta Yapımı

 

Çantalar için güzel bir yedek kayış; “kendin yap” çanta yapımı projeleri için harikadır. Deriden yapılmıştır ve dayanıklı ve kullanımı kolay bir iptir. Klasik, zamansız bebek yelekleri zarif tasarım her açıdan mükemmel görünür. Basit tutamak tasarımı, çantanızın çoğuyla eşleşebilir. Kolay bebek yenidoğan omuz çantanızı, el çantanızı, el çantanızı, evrak çantanızı veya dizüstü bilgisayar çantanızı güncellemenin ucuz ve basit bir yoludur. Metal tokalar: dönebilen parçalı toka, sağlam kurulumu sağlar. Yumuşak ve dayanıklı, ekstra güçlendirme ve uzun ömürlü olmaları için dikiş, sağlam metal tokaların takılması ve değiştirilmesi kolaydır.örgü modelleri arasında yer alan klasik tasarım: çantalar, manşonlar, omuz çantaları, cüzdanlar vb. gibi çanta için harika yedek kayış veya tutamak bulunur. Çanta kulpları üstün kaliteli ahşaptan yapılmıştır.

 

Benzer İçerik: El İşi Malzemeleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: El İşi Örgü Modelleri
Haziran 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı