Hasır İp Nerelerde Kullanılır

Hasır İp Nerelerde Kullanılır

Hasır ip lifler çok uzun, yumuşak ve parlaktır. Doğası gereği geleneksel 'kumlu kahverengi' bir görünüme sahiptir ve standart kumaş boyaları kullanılarak kolayca boyanabilir. Bu, dekoratif uygulamalar için harika bir seçenek olduğu anlamına gelir.  Pek çok malzeme doğal bir ortama yerleştirildiklerinde oldukça soğuk bir his verebilirler. Bu, herhangi bir parçanın yerinde görünmemesine neden olabilir. Bu malzemelerin üzerine güzelce örülmüş ip parçaları eklediğinizde, onları yumuşatabilir ve daha sıcak hale getirebilir. Dokuma hasır ip, mobilyalar için oldukça esnek bir malzeme türüdür.Evinize özgü mobilyalar isteyen biriyseniz, istediğiniz şey dokuma ip. Bu sadece mobilyada yeni bir trend değil, aynı zamanda bireysel zevklere göre oldukça kişiselleştirilebilir. Dokuma hasır ip, projeler için kullanabileceğiniz görünümünü iyileştireceği kesin olan zarif bir mobilya stilidir. Doğal malzemeler kullandığı göz önüne alındığında, güzel arka bahçenize tam olarak uyacaktır.

 

Hasır, söğüt, bambu, saman, saz ve hatta rattan gibi çeşitli doğal malzemeleri içeren eski bir dokuma tekniğidir. Otantik hasır ürünler, sentetik seçenekler son derece dayanıklıdır. Hasır çeşitli doğal malzemeleri içeren eski bir dokuma tekniğidir.Hasır, tüm hava koşullarına dayanıklı reçinedeki gelişmeler nedeniyle dış mekan mobilyaları için daha iyidir. Teknolojideki gelişmeler, polietilen ve polipropilen gibi rattan için yakın ürün ikamelerine yol açmıştır. Bu alternatifler, tüketiciler için daha uygun fiyatlı ve dayanıklı seçenekler sunarak popülerliğin artmasına neden olur. Bohem trendlerinde devam eden büyüme, hem rattan hem de hasırın daha geniş bir şekilde sergilenmesini sağladı. Tüm hava koşullarına dayanıklı reçinedeki gelişmeler, hasırı dış mekan veranda mobilyalarında daha cazip hale getirdi.  

 

Hasır ipi farklı projelerde kullanabilirsiniz;

 

  • Sepetler
  • Halılar / Kilimler
  • Kutuları 
  • Stilist eşya kutuları
  • Yatak çerçeveleri
  • Dekoratif Sandalyeler
  • Asılı Süslemeler 
  • Dokuma Bölmeler

 

Genel olarak, hasır farklı ev aksesuarları ortaya çıkarır ve çeşitli iç tasarım stilleriyle karışabilir. Rattan veya hasır mobilyalar içerecek bir alan tasarlamakla ilgileniyorsanız, alanınızı tam olarak istediğiniz gibi yapmak için temel farklılıklarını göz önünde bulundurduğunuzdan emin olmak gerekir. Hasır ipleri hobiburada.com üzerinden satın alabilirsiniz.

 

Hasır İpten Bohem Heykel Yapımı

 

Bu DIY sarılmış tel heykel, bir şömine rafı veya kitaplık için kıyı tarzı bir vurgu parçası görevi görür. Üçlü daire oluşturmak için ucuz bir çelenk formundan üç tel kesin. Her dairenin etrafına bir jüt kordon sarın, her bir ucu sıcak tutkallayın. Kendi kürenizi oluşturmak için iç içe geçen halkaları ayarlayın ve şekillendirin.

 

Kendi ip perde bağlarınızı yapmak için, pamuk veya pamuk karışımlı kordonu bir kitabın etrafına birkaç kez sarın. Ambalajı dikkatlice kitaptan kaydırın ve sarılı halkaların üstünden bir miktar kordon geçirin. Bu kordon perdenin etrafına bağlanacak. (Bu kordonu yerinde tutmak için geçici olarak düğüm atabilirsiniz.) Kitap uzunluğundaki ilmeklerin üst kısmına başka bir kordon sarın ve püskül başı yapmak için bağlayın. Oluşturmak için ilmeklerin altını kesin. Eşit bir uzunlukta kesin ve istenirse kordon uçlarını biraz çözün.

 

Hasır Kilim

 

Odanızı özel bir mat veya kilim ile dekore edebilirsiniz. İpi sıkıca tutarken kesin. Halat uzunluklarını düzenleyin ve uzunlukları sabitlemek için halının uçlarındaki iplerin içinden pamuk ipi veya jüt örün veya halat parçalarını ağır iş yapıştırıcısı ile mevcut bir paspasa yapıştırabilirsiniz. Uçları istediğiniz gibi açabilirsiniz.

 

Hasır Saksı

 

Kutuyu  bir saksıya dönüştürün. Kutunun etrafına bir sisal ipi sıcak tutkalla yapıştırın. Alttaki birkaç sırayı birkaç kat spreyle boyayın ve kurumaya bırakın. Ardından, tepeye ulaşana kadar tekrar sarın. Asmak ve çiçeklerle doldurmak için sıcak tutkallı kulplar ekleyebilirsiniz.

 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

Benzer İçerik: Nako İp Çeşitleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Hasır İp Nerelerde Kullanılır
Ocak 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı