Kağıt İp

kağıt ip

Kağıt ip doğal rafya palmiye ağacı liflerinden yapılmıştır, pürüzsüz, esnek ve doğal renkte, kullanım için yeterince güçlü, çevre dostu, biyolojik olarak parçalanabilir. Hediye kutuları, hediye sarma yayları, çelenklerin ve mevsimlik süslemelerin dekorasyonu için harika. El sanatları projeleri, rafya şapkaları ve diğer el işi dokumaları için geniş uygulama alanı vardır. Güzel ve doğal görünüme sahiptir. Bahçedeki bitkileri desteklerken karıştırabilirsiniz. Üç telli kağıt ip: 1,2 mm-5 mm arasında bir çap aralığında bükülmüş iki veya üç telli ip ile %100 yüksek kaliteli saf odun hamuru kağıt üretimi ile tercih edilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz yaklaşık birçok farklı çeşit kağıt hamuru rengi vardır, ancak özelleştirilebilir, çift telli veya üç telli kağıt ip giyim etiketi, kağıt torbalar, süreç dokuma, hediye paketleme, DIY, mobilya gibi yaygın olarak kullanılır. Hediye paketlemeleri için kağıt ip : %100 yüksek kaliteli saf odun hamuru kağıt üretimi, otomatik olarak bozulabilir, geri dönüştürülebilir. Tek, çift, çok telli, yaygın olarak kullanılan özellikler vardır: 0,5 mm-7 mm arası. Farklı spesifikasyonların ve ambalajların gereksinimlerine göre çeşitli stiller, parlak renkler, tek renkli, iki renkli, çok renkli bir karışımdır. Hediye paketleri için kağıt ip, her türlü kendin yap el işi ve hediye paketleme için uygundur. 

 

kağıt ip modelleri

Kağıt İp Modelleri

 

Bitkileri bağlamak ve sabitlemek için harika. Çelenklerin ve mevsimlik süslemelerin dekorasyonu için tencere ve hediye kutuları için harikadır. Kullanımı kolaydır: rafya kurdele, hediye kutusu ve sepet için dolgu olarak kullanılabilir, ihtiyacınıza göre uzunluğu kesebilirsiniz. Rafya ile harika dekorasyon ipleri, buketlerde harika bir vurgu yapar.Pamuklu kordon yumuşaktır ve çalışması kolaydır. hem yetişkinler hem de çocuklar için fikir hazırlama projeleri,okul ödevleri, kağıt kordonlar ağırlıklı olarak kağıt poşetler, hediye paketleme, ambalaj ürünleri gibi ambalaj ürünlerinde kullanılmaktadır. Kağıt ambalajın yanı sıra mobilya, aydınlatma, iç dekorasyon, otomobil parçaları ve diğer alanlarda da yaygın olarak kullanılmaktadır. Plastik başlı kağıt kordon, Düz kağıt kordon, yan yana kağıt kordon, kağıt şeritler, demir çekirdekli kağıt kordon, craftwork kağıt kordon, örgü kağıt kordon vb. kağıt kordon oyuncak ürünlerinde, elektronik endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır ve geleneksel kauçuk kaplı telin yerini alabilen yeni nesil çevre dostu yeşil ürünlerdir. Kağıt torbalar, oyuncaklar, dokuma mobilyalar, lamba süslemeleri, halılar, paspaslar, perdeler, duvar kağıtları, hediyelik ambalajlar, giysi aksesuarları, ayakkabı malzemeleri, elektrik kablo dolguları ve tekstil ürünleri vb. gibi yerlerde kullanılabilir. %100 biyolojik olarak parçalanabilir. Bu doğal kordon, sıkıca bükülmüş ve büyük bir bobin içinde paketlenmiş geri dönüştürülmüş kahverengi kraft kağıdından yapılmıştır. 

 

Kağıt İp Özellikleri

 

Temel kullanım, bitkilerin zaman içinde boğulmaması için hava koşullarında bir yıl sonra kordonun bozulmasını ve çözülmesini isteyen bitkileri bağlama amaçlıdır. Gerçekten organik bir ürün arayanlar için de harika bir sarma kordonu olduğunu düşünüyoruz. Kağıt ip, çevredeki en kullanışlı, çok yönlü ve benzersiz el işi ve çiçekçi malzemeleri arasındadır. Kağıt kordon, kapalı bir hediye kutusunun güvenliğini sağlamaktan bir buketi birbirine bağlamaya kadar her şeyi yapabilmekten, görünüşte sonsuz sayıda işçiliğe hizmet eder. Kağıt kordon kullanmak, hediyelere ve not defterlerine şık bir bohem dokunuş katabilir veya çiçek aranjmanına mağazadaki müşterilerin dikkatini gerçekten çekmesi için ihtiyaç duyduğu renk ve ayrıntı patlamasını verebilir. Hediye paketleme bile, tüm ambalajları ve kartonu birbirine bağlayan basit bir kağıt ip ilavesiyle daha özel hale gelir. Bir sonraki çiçek aranjmanınızı, ev dekor projenizi veya hediye paketinizi öne çıkarmanın bir yolunu tamamlamak için kağıt ip arıyorsanız, hizmet etmek için buradayız. Kağıt ip sicim kordon, canlı sıcak pembelerden yumuşak bebek mavilerine, doğal grilerden her türlü zanaat için ideal olan sade siyahlara kadar her şey dahil olmak üzere geniş bir renk yelpazesinde mevcuttur.

 

Kağıt İple Yapılabilecek Projeler

 

Rafya kağıttan yapılmış, el yapımı kağıt ip, güçlü ve dayanıklı, uzun süreli kullanım sağlar. Basit tasarım, iki kağıt iple bükülmüş. Sentetik lifler kullanmak için çevre dostudur. Renkli ve pratik kullanımı vardır. Mükemmel kalınlık ve hafif rafya kağıt şeritlerin yaygın olarak kullanım alanları; pişirme, hediye etiketleri sarma, şarap şişelerini süsleme, Paskalya yumurtası dekorasyonu, yılbaşı ağacı süsleme, ev dekorasyonu, camın etrafına sarma ve bir düğün duşu için iyilik, hediye paketleme için mükemmel gibi bu dizeler için pek çok kullanım vardır. sanat ve el sanatları gibi pek çok farklı alanda kullanılır. Sade ve kaliteli görünümü ile kullanıldığı alanı güzelleştirir.  Kağıt ve metal malzemeye sahiptir.İç tel, plastiği kolay, kullanımı kolay, el yaralanması gibi herhangi bir zarar vermez. Çiçek aranjmanları ve zanaat projeleri için dayanıklı ancak kullanımı kolay bir bağlama teli sağlar. 

 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

 

Kağıt ip çok güçlü ve son derece esnek olduğu için kolayca sarılabilir.Kesmesi kolaydır, bu da çiçek buketleri düzenlerken kullanımı çocuk oyuncağı yapar. Çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılamak için zengin sıralama. Ayrıca  kağıt ip hediye paketleri, scrapbooking, işçiliği ve DIY projeleri için de kullanılabilir.Bağlama teli yaygın olarak kök sarma, yapay çiçekler ve çiçek buketleri için kullanılır. Hediye paketleme, scrapbooking, işçiliği ve DIY projeleri için de kullanılabilir. Ayrıca  kağıt ip öğrenciler için yaratıcı el işleri, kendin yap dokuma sepet, kalem, vazo, vb. projelerde kullanılır. Bahçede, atölyede, sanat odasında yerden tasarruf sağlar ve yaratıcı fikirlerinize ilham verir. Kağıt ip kullanımı kolay pamuk ip ile güzel makrome duvar askıları, bitki askıları, rüya yakalayıcılar, düğün, kına vb. projeler, bilezikler ve anahtarlıklar oluşturma fikirleri için de kullanılır. %100 doğal pamuklu ip düzgün bir topa sarılır. Doğal renk, makrome projenizi özelleştirmek için renklendirme  boyama veya beyazlatma işlemleri için de ideal bir malzemedir.

 

Benzer İçerik : Yeni Başlayanlar İçin Örgü

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: kağıt ip
Şubat 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı