Kağıt İp Fiyatları

Kağıt İp Fiyatları

Özel olarak yapılan projelerin, yapımında kullanılan maksimum güç malzemesi sayesinde bu rulo bükülmüş kağıt halatın uzun ömürlü olmasıyla dayanıklıdır. Bu güçlü malzemeler, korozyonu en aza indirmek için UV ışınlarına dayanıklı olan halatlarda herhangi bir hasar olmaksızın ıslak ve kuru koşullarda kullanım için uygundur. Bu şık rulo bükümlü kağıt ipler, özel sağlam tasarımları ile artan yakalama oranı için en iyi hassasiyeti sağlar. Bu yenilikçi teknik, kullanıcıların ip üzerinde daha fazla kontrole sahip olmasını sağlayarak en ufak bir algılamanın bile bir yakalamanın kaymasına asla izin vermemesini sağlar. İpin dolanmayı en aza indiren sıfır esneme özelliğini geliştirir. 

 

Sıfır dolaşıklık ile, kullanıcının kullanımı, rüzgar düğümleri hakkında endişelenmeden daha fazla yakalamayı garanti eder. Rulo bükümlü kağıt ip, farklı ortamlarda kullanım için çok yönlüdür, halatlar, performanslarını etkilemeden tuzlu ve tatlı suda kullanılabilir. Bu halatlar herhangi bir bakım gerektirmez ve tüm kancaların ağırlığını karşılamak için yüksek kopma mukavemetine sahiptir. Bu ekipmanlar aşınmaya karşı dirençlidir ve bu nedenle bozulmamış görünümlerini ve performanslarını korurlar; bu ipler ayrıca örgülü olduğundan balık tutarken ultra hafiftir.Bükümlü kağıt kordondan yapılmış saplı kağıt alışveriş çantalarımız, alt kısmı katlanmış ve yan köşebentlidir. Bu çok işlevli kağıt torbalar, çok çeşitli promosyon amaçlı kullanılabilir. Kağıt kordon sapları, taşımayı oldukça rahat hale getirir, böylece müşteriler daha uzun süre alışveriş yapmaya devam edebilir! Kraft kağıt kullanımı sayesinde bu çantalar çevre dostu olurken, doğal malzeme de şık bir izlenim bırakıyor. 

 

Doğal renk saf, ağartılmamış kağıttan yapılırken, siyah dokumadan önce boyanır. Beyaz renk ağartılmış doğal kağıt kordondur. Geri dönüştürülmüş kağıttan renk farklılıkları çok büyük olduğundan, kağıt kordonda geri dönüştürülmüş malzeme yoktur. Tüm kağıt kordonlar tamamen biyolojik olarak parçalanabilir veya yakılabilir. Kağıt ip, kağıt şeritlerinin ıslatılmasına ve bükülmüş kağıt kordona veya sazlara kuruyan ağır ipliğe benzer liflere dönüştürülmesine izin veren süper ıslak güce sahiptir. Kamışlar daha sonra sepetler, kovboy şapkaları, halılar, sepetler veya pencere kaplamaları gibi örme ve dokuma ürünlerin temelini oluşturur. Kağıt sicim tedarikçileri olarak, bu ürünün şeklini korumaya yardımcı olmak için çok telli elektrik kablolarının üretiminde astar veya dolgu maddesi olarak veya alışveriş çantası saplarına bükülerek kullanılabilmesini sağlayabilirsiniz. Doğal rafya ipliğimiz yumuşak ve esnektir, bu da onu dokuma, tığ işi ve sepet, çanta, giysi ve yazlık şapka işçiliği için harika kılar. Tek bir sürekli uzunluktaki rafya kurdelemizin çiçekçilikte, bahçede ve hediye paketlerinde kullanımı son derece kolaydır. Bu rafya tamamen doğal ve hafiftir ve yazlık şapka, çanta ve sepet yapmak için idealdir. Doğal olarak nefes alır ve cilde karşı pürüzsüzdür ve bölünmez. Bitki bazlı rafya bitkisinden yapılmıştır. AZO içermeyen boyalarla boyanmıştır,çevre dostudur ve toksik değildir.

 

İster örün, ister tığ işi yapın veya bir örgü herhangi bir yöntemle yapın, kordonları örmek için yalnızca iki çift uçlu iğne kullanabilirsiniz. Genellikle her sırada yalnızca birkaç tane olmak üzere örgü dikişler kullanılır.  Kalın ip, ev dekorasyonu, DIY sanat el sanatları, hediye paketleme, bahçe uygulamaları, dekoratif masalar ve sandalyeler, sarkıt saksılar, demetleme vb. için uygundur. Doğal jüt elyafından yapılmış bu kağıt ipler sürdürülebilir ürünlerdir. Bu kağıt ipler yumuşak ama güçlüdür, bu nedenle bağladığınız ve astığınız eşyalara zarar vermez.

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Benzer İçerik : Amigurimi İp Fiyatları

Etiketler: Kağıt İp Fiyatları
Şubat 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı