Kalın Örgü İpi

Kalın Örgü İpi

Kalın örgü ipi battaniyeler için en iyi seçeneklerden biridir. Kalın örgü ipi makinede yıkanabilir ve oldukça yumuşaktır. Bir jumbo battaniye için 10 çile önerilir. Kanepe battaniyesi yapmak için 6 çile tavsiye edilir. Büyük bir battaniye yapmak için 8-9 çile tavsiye edilir. 

 

Çoklu kullanıma uygundur. Kalın örgü ipi okulda veya evde rahat örgü battaniyeler, minderler, kilimler, eşarplar, şapkalar ve diğer örgü projeleri için uygundur. Ayrıca kroşe, makrome, dokuma ve dekorasyon için kullanılabilir. Hafif malzemeye sahiptir. Kalın örgü ipi, süper tıknaz örgüler için uygundur.Bu iplik türü yeni başlayanlar için iyidir çünkü projeleri hızlı bir şekilde üretir ve aynı zamanda yeni iplikle benzersiz bir şeyler yaratmak isteyen ileri düzey örgücüler için iyidir. Bukleli, şönil veya şantuklu iplik gibi eşit olmayan şekilde eğrilmiş iplikler, düzensiz örgüler ve azaltılmış bir dikiş tanımı üretecektir.  Kabarık ve yumuşak malzeme, son derece hafif hissettirirken şık bir görünüm sağlar ve gittiğiniz her yere götürmenizi kolaylaştırır. Kalın örgü ipi her yaş için uygundur, kalın iplik her yaştan zanaatkar için harika bir seçimdir. Çocuklar, gençler, yetişkinler ve yaşlılar için işçiliği becerilerini bir sonraki seviyeye taşımaları için mükemmeldir.Farklı renk seçenekleri bulunur.

 

Kalın örgü ipi bu paket 12 canlı renkten sadece biridir. Arkadaşınıza veya ailenize özel bir gün için en sevdikleri renkte hediye etmek için birden fazla el işi örebilirsiniz. Büyük boy kalın örgü ipi 2 cm kalınlığında, çile başına 240 gr, 25.6 metredir. Bu kalın örgü iplik tığ işi veya elleriniz dışında herhangi bir alet kullanmadan örülebilir, kol örgüsü veya parmak örgüsü kalın battaniyeler, alan kilimleri, eşarplar, şapkalar, kazaklar vb. için mükemmeldir. Kalın örgü ipi dokusu yumuşaktır, iplik, büyükler veya gelişmiş örgüler için mükemmeldir, kendin yap projeleri için her türlü ihtiyacı karşılar. Kalın örgü ipi%100 polyesterdir, sıcak ve hafiftir, dayanıklı ve boncuklanmaya karşı dayanıklıdır, evcil hayvan dostudur, solmaz. Bakımı kolaydır, makinede kolaylıkla  yıkanabilir, düz yatırarak kurutulur. Süper yumuşak rahat tıknaz kalın örgü ipi %100 polyesterdir, popüler örgü ve dokuma malzemesi olarak kalın ve kabarıktır. Kalın örgü ipi  yaygın olarak battaniye, kilim, eşarp, şapka, evcil hayvan yatağı örmek için kullanılır. Tığ işi projeleri için uygundur ve alet gerektirmez, sadece parmaklarınızı kullanın, yeni başlayanlar veya ileri düzey örgüler için mükemmeldir. 

 

Kalın Örgü İpi Modelleri

 

Bu süslü kalın ipliğin bakımı kolaydır, makinede yıkanabilir, tüylenme yapmaz, dökülme yapmaz ve solmaz. Yumuşak kalın örgü ipi kullanırken; projeler için ne kadar ip ihtiyacınız olduğunu öğrenebilirsiniz; 1 çile: eşarp veya şapka, 2-3 çile: evcil hayvan yatağı veya alan kilim, 4 çile: evcil hayvan yatağı 32'' x 32'', 5 çile: 40'' x 40'' bebek battaniyesi, 6 çile: 40'' x 47'' tek kişilik yatak örtüsü, 7-8 skeins: 40'' x 60'' atmak battaniye, 9-10 çile: 50''x 60'' standart yatak 15 çile: 60''x 80'' yatak örtüsü için kullanabilirsiniz. Yukarıdakiler sadece referans içindir, dokumanın sıkılığına göre farklı olacaktır.Rahat bir battaniye, minder, şapka, kilim ve daha fazlasını örmek için kullanabilirsiniz. siyah Kendiniz veya sevdikleriniz için kalın bir battaniye, rahat bir minder, kilim, şapka ve daha fazlasını örebilirsiniz. Kalın örgü ipi aynı zamanda tığ işi, makrome, dokuma ve dekorasyon için de kullanılabilir. Kalın örgü ipi kalın ve hafiftir, bu da onu örgüler için mükemmel kılar. İplik kabarık ve yumuşaktır, battaniyeler, şapkalar, eşarplar ve daha fazlası için rahat ve sıcak kılar. Kalın örgü ipi kullanımdan sonra bile taze, şık bir görünüm sağlar. Kalın örgü ip, her yaş için mükemmel bir zanaattır. Çocuklar, gençler, yetişkinler ve yaşlılar için kullanımı kolaydır.  Kalın örgü ipi, örgü ve kroşe giysiler, aksesuarlar ve ev dekorasyonu projeleri için mükemmel olan süper hacimli bir ipliktir. Kalın örgü ipi örgü ve tığ işi giysileriniz ve ev dekorunuz için mükemmel olan süper dayanıklı bir ipliktir. oldukça hacimlidir ve hızlı çalışır. 

 

Kalın Örgü İpi Özellikleri

 

Kalın örgü ipi  %100 akrilikten yapılmış bu süper hacimli iplik, çok rahat ve yumuşak bir iplik sağlar. Uzun ömürlü projeler için harika bir seçenektir. Hayal ettiğiniz her yerde çalışma seçeneği sunar. Bu iplik projelerinize kaliteli bir görünüm ve kalınlık katacaktır. Kalın hırkalar ve battaniyeler gibi modern giysiler ve ev dekorasyonu projeleri için mükemmeldir. Bakımı kolay ve uzun ömürlüdür. Bu iplik, makinede soğuk suda yıkanmaya ve makinede kurutulmaya elverişlidir. Güzelce yıkar ve kurutur, elyaf içerir. Projeniz için doğru olan ipliğin lif içeriği, büyük olasılıkla son kullanımına göre belirlenecektir. Yün ve ipek iplikler, sıcak tutan kazaklar, eşarplar ve battaniyeler için harikadır. Dayanıklılık için pamuk iplikleri kullanın; moda aksesuarları, vitrin uygulamaları ve ev dekoru aksanları için harikadır. İplik ne kadar süslü olursa, projenizin deseni veya şekli o kadar basit olmalıdır. Buklet, marled veya alacalı gibi yenilikçi iplikler şallar ve battaniyeler için uygunken, düz katlı iplik gibi daha klasik, düz çeşitler daha fazla dikiş tekniği için uygundur. İplik kalınlığına göre sınıflandırılan iplik ağırlıkları 0 ila 7 veya “dantel” ila “jumbo” arasında değişir. Kalın örgü ipi  çoraplar ve narin bebek giysileri için daha hafif ağırlıklar (0-2) kullanın. Orta ağırlıklar (3-4) kazaklar, eşarplar ve hafif dış giyim için mükemmeldir. Battaniyeler ve kilimler için en uygun ağırlıkları(5-7) mevcuttur. Örgü ve kroşe giysiler, aksesuarlar ve ev dekorasyonu projeleri için mükemmel olan süper hacimli bir ipliktir. Ancak aşınmaya ve yıpranmaya karşı oldukça dayanıklıdır.Süper hacimlidir ve hızlı çalışmaya uygundur. Kalın örgü ipi  %100 akrilikten yapılmış bu süper hacimli iplik, çok rahat ve yumuşak bir iplik sağlar.

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

 

Kalın Örgü İpi Projeleri

 

Polyester, bakımı kolay iplikler elde etmek için doğal liflerle harmanlanır. Bu iplik türü, iyi dökümlü olmasının yanı sıra, fitilleme ve nefes alabilirlik özelliklerine sahiptir ve bu da onu yılın her mevsimi için uygun kılar. Bununla birlikte, cilde karşı kaşınma hissi verebilir ve dikiş tanımını genel olarak iyi göstermez. Kalın örgü ipini makinede yıkayıp kurutabilirsiniz. Kalın örgü ipi örgü ve tığ işi giysileriniz ve ev dekorunuz için mükemmel olan süper dayanıklı bir ipliktir. Kalın örgü ipi uzun ömürlü projeler için harikadır. Mükemmel dikiş tanımı ile hayal ettiğiniz her projede çalışma imkanı verir. Bu iplik projelerinize kaliteli bir görünüm ve kalınlık katacaktır. Kalın hırkalar ve battaniyeler gibi modern giysiler ve ev dekorasyonu projeleri için mükemmeldir. Kalın örgü ipi  bakımı kolay ve uzun ömürlüdür. Bu iplik, makinede soğuk suda yıkanmaya ve makinede kurutulmaya elverişlidir. Güzelce yıkanabilir ve kolaylıkla kurutulur. Elyaf içeriği projeniz için doğru olan ipliğin lif içeriği, büyük olasılıkla son kullanımına göre belirlenecektir. Kalın örgü ipi, sıcak tutan kazaklar, eşarplar ve battaniyeler için harikadır. Dayanıklılık için Kalın örgü ipi kullanın; moda aksesuarları, vitrin uygulamaları ve ev dekoru projeleri için harikadır. Kalın örgü ipi  ne kadar süslü olursa, projenizin deseni veya şekli o kadar basit olmalıdır. Buklet, marled veya alacalı gibi yenilikçi iplikler şallar ve battaniyeler için mükemmelken, düz katlı iplik gibi daha klasik, düz çeşitler daha fazla dikiş tekniği için mükemmeldir. İplik kalınlığına göre sınıflandırılan iplik ağırlıkları 0 ila 7 veya “dantel” ila “jumbo” arasında değişir. Çoraplar ve narin bebek giysileri için daha hafif ağırlıklar (0-2) kullanın. Orta ağırlıklar (3-4) kazaklar, eşarplar ve hafif dış giyim için mükemmeldir. Battaniyeler ve kilimler için en uygun ağırlıklar (5-7).  Bu süper kalın iplik, özellikle yeni başlayanlar için Kazak, şapka, eşarp, battaniye için çalışmak için bu önemli ekstra kalın iplikle hızlı sonuçlar görecek olan yeni başlayanlar için kolaydır. Yapacağınız projeye göre bir ip seçmek önemlidir. 

 

Kalın Örgü İpi Çeşitleri

 

İpliği seçtikten sonraki adım, bir örgü şişi seçmektir. İplik gibi, farklı birçok  malzemeden yapılabilir. Uzmanlar örgüye yeni başlayanlar için tahta ve bambu iğneleri tavsiye eder çünkü örgü diğer malzemelerde olduğu gibi kolay işlenmiyor. Kalın örgü ipi, sonsuza kadar sakladığınız lüks ev yapımı öğenin yanı sıra aşırı dev örgü için mükemmeldir. Her seferinde güzel yumuşak ürünlerle sonuç alabilmek örgü örme için gerçekten bir zevktir. Harika yumuşak ve kabarık bir dokuya sahip iplik, ikonik bir açıklama battaniyesi, kalın eşarp, kilim veya hayal gücünüzün hayal edebileceği her şey için mükemmeldir. Bu iğneli keçe malzemeleri, iğneli keçe başlangıçları için mükemmeldir, çocuklar, arkadaşlar, anneler, büyükanne, iş arkadaşları, komşular için ideal bir hediyedir. Ev dekorasyonu veya yeni moda aksesuarlar için kalın örgü ipi  size istediğiniz görünümü verir. İnce, fırçalanmış akrilikten yumuşak, kabarık örme bir tüptür.

 

Kuru temizleme veya nazikçe elde yıkayın. İpek; açıkçası, bu lif "ipeksi" pürüzsüz ve parlaktır. Bu, daha pahalı bir elyaf olduğu için en ince katlarda erişilebilir. Dantel örmek için harika olsa da, statik yapışmaya ve yakalanmaya karşı hassastır. Buna karşı koymak için, daha yüksek bir kat ile sıkıca bükülmüş bir çeşit seçmenizi öneririz. 25 mm'lik bir tığ veya iğne kullanın ya da çubukları tamamen atlayın ve kol örmeyi deneyebilirsiniz. Size popüler süper hacimli görünümü verecek ve projeniz bir anda biter.Elde yıkayın, düz bir şekilde kurutun, ağartmayın ve ütülemeyin. Akrilikten yapılmıştır ve makinede serin ve yumuşak bir döngüde yıkanabilir. Yatak koşucusu için tıknaz bir örgü battaniyeye tığ işi için güzel örülmüş görünüyor. Bu büyük boy örgü görünümü için mükemmeldir.Artık bu dinamik materyal ile zanaatınızın dilinde daha akıcı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca projeniz için hangi fiber formatının uygun olduğunu belirleyebilir ve malzeme alışverişini daha kolay yapabilirsiniz.

 

Benzer İçerik: Örgü Yelek Modelleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Kalın Örgü İpi
Haziran 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı