Örgü Yelek ve Kazak Modelleri

Örgü Yelek Modelleri

Kolsuz kazak örgü yelekler birkaç yıldır moda dünyasının gözdesidir. Örgü modelleri  V yakalı yelek rahat, vintage esintili ve hemen hemen her kıyafetle kolayca kombinlenebilir. Bu yeleklerin örülmesi nispeten kolaydır ve çok fazla iplik gerektirmezler. V yakalı kadın yelekleri için klasik, nötr ve daha renkli desenlerin bir karışımını vintage ve çağdaş tarzlarda bulacaksınız. Bu yeleklerin çoğu ileri, başlangıç ​​ve orta seviye tekniklerle yuvarlak örülmektedir. Yelek öremden önce artan ve azalan dikişin  yanı sıra dikiş çeşitlerini  bilmeniz gerekir. Ayrıca her bir yelek örgü modelinin içerdiği pozitif kolaylığa da dikkat etmeniz gerekir. Bu, vücudunuzun hareket etmesine izin vermek için yeleğin boyutu ile göğüs ölçünüz arasındaki farkı ifade eder.

 

Yelek kalıbınızı seçtikten sonra, modeli ölçün ve önceden bir böylece doğru bir şekilde örebilirsiniz. Bu listedeki örgü modellerinin çoğu, V yaka ve kol ağızları için azaltma kullanılarak yukarıdan aşağıya doğru işlenmiştir. Örme yelekler soğuk kış günlerinin vazgeçilmez parçasıdır.  Yelekleri önde taşlı dekoratif düğmeli, v-yakalı, yumuşak örgülü farklı desenli modellerle farklılık katabilirsiniz. Dilerseniz yelek ve hırka takımı oluşturabilirsiniz. Örgü örmek bütün hobiler gibi  yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir alandır. 

 

Kolsuz olması ile diğer modellere göre yelekler daha kolay örülür zahmetsizdir. Bisiklet veya v  yaka olarak örülebilir. Yelekleri baklava deseni ile süsleyebilirsiniz, modası geçmeyen klasik desenler ördüğünüz parçayı da zamansız yapar. Kullanacağınız ip fazla ağır olmamalıdır. Günlük kullanım için ördüğünüz yelekler eğer ağırsa gün içerisinde sizi rahatsız eder. Bu nedenle hafif ipler tercihen akrilik pamuk karışımı veya daha sıcak hissetmek istiyorsanız yün ipler kullanarak projenizi tamamlayabilirsiniz. Yeni başlayan biriyseniz, büyük iğnelerle bir hafta içinde örülebilen kalın, kısa V yakalı yelekler bulacaksınız. Daha ileri seviyede iseniz, sizi bir süre daha örgü örecek oversize modelleri bulabilirsiniz.

 

Bu zarif, bedene oturan V yakalı bayan yelek, yukarıdan aşağıya stockinette dikiş ve bir arada tutulan iki iplik ipliği kullanılarak örülmüştür. Örgü modeli, basit tekniklerle ve neredeyse hiç apre gerektirmeyen XS ila XXL bedenlerde klasik bir yelek için talimatlar içerir. Arka ve ön kısımlar tamamlandıktan sonra üç panel birleştirilir ve yeleğin gövdesi yuvarlak şekilde örülür. Son olarak, V yaka ve kol ağızlarının etrafındaki süslemeler, vücuttaki dikişlerin alınması ile oluşturulur. Büyük iğneler ve sadece 3 top süper kalın iplik gerektiren, yeni başlayanlar için uygun bir V yakalı yelek modelidir. Ö

 

rgü yelek modelleri için  ve ters, rib dikiş ve ikisini birlikte örme gibi temel teknikleri bilmeniz gerekir. Kalıbın göğüs çevresi 86 cm ve uzunluğu 44 cm olup tek beden için tasarlanmıştır. Bu genellikle S, M ve L bedenlere uyar. Başka bir ince, klasik tarzda V yaka modelidir. Kolsuz yelek modelleri, arka robadan başlayıp fitilli boyun ve kol oyuklarıyla biten, yukarıdan aşağıya doğru yuvarlak şekilde örülür. V yakanın kendisi artışlarla şekillendirilmiştir ve omuzlar kısa sıralarıyla eğimlidir. Bu nedenle, bu model en çok orta veya deneyimli iseniz sizin için uygundur. Örgüde en önemli olan nokta ölçüdür. Ölçünün tam olması sonucu etkiler bu nedenle modele karar verdikten sonra ölçüm yapmak gerekir. 

 

Her zaman olduğu gibi, örgüleri istediğiniz gerginlikte ördüğünüzden emin olmak için bir örneği örerek başlayabilirsiniz. Sonuçtan memnun olmak için örgü projelerinizde planlı olmak önemlidir. Kısaltılmış bir gövde ve derin bir V yaka ile tasarlanmıştır ve orta veya ileri düzey örgülere uygundur. Yeleğin gövdesi kamgarn iplikle tek parça, yakası ise yuvarlak örülmüştür. Örgü yelek modelleri desenleri ayrıca S - XXL bedenler için talimatlarla birlikte gelir; bu, rahat bir büyük beden tığ işi  yelek için bir beden büyük örmeyi seçebileceğiniz anlamına gelir.

 

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

 

Yeni başlayanlar için uygun bir örgü modelidir. Yukarıdan aşağıya doğru işlenir ve uçlarda dokuma dışında herhangi bir bitirme işi gerektirmez. XS'den XXL'e kadar bedenleri mevcut olan yelek, stockinette dikiş kullanılarak 8 mm iğnelerle örülür ve kabaca 49 cm ila 59 cm uzunluğundadır. Kışlık kullanım için yün iplikle örmeyi tercih edebilirsiniz. Örgü yelek modelleri için  kulanacağınız ipleri hobiburada’dan inceleyip kolaylıkla satın alabilirsiniz. 

 

Benzer İçerik: Çanta İpi

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Örgü Yelek Modelleri
Haziran 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı