Kilim Modelleri

Kilim Modelleri

Yüksek yoğunluklu tüylü halı yüzeyi ile inanılmaz derecede yumuşak ve rahattır. Yeni nesil kilim lifleri dökülme yapmaz. Bu kilimler zengin renklere sahiptir ve ev için ideal bir seçimdir. Dekorasyon oturma odası, yatak odası, kreş, çocuk odası, kız odası, bebek odası, oyun odası, anaokulu veya evde eğitim için yeni alanınız için mükemmeldir. Kaymaz dayanıklı taban  yüksek yoğunluklu küçük ve güçlü kaymaz noktalara sahip kalınlaştırılmış keçe taban, halının kaymasını önlemek için zemin ile zemin arasındaki sürtünmeyi artırır. Çevre dostu malzemelerden üretilir. Bu son derece yumuşak kadifemsi kilim modelleri, hipoalerjenik zehirli olmayan polyester malzemeden üretilmiştir ve bu da onu hassas cilt veya alerjisi olan kişiler için mükemmel kılar. 

 

Halı alanlara uzanmakta, çıplak ayakla yürümekte özgür hissedebilir ve iyi vakit geçirebilirsiniz. Çocuk ve evcil hayvan dostudur. Bu kilimler, aksi takdirde steril bir ortamda küçük bir şeye ihtiyaç duyan yurt odaları için mükemmel seçimdir. Bu kilimler, herhangi bir yurt odasına mükemmel bir ek olacak şekilde tam doğru boyutlarda gelir ve fiyat olarak sizi zorlamaz. Oturma odanızı veya yatak odanızı dekore ediyor olsanız da, kilim ekstra bir rahatlık sağlayabilir. Kilim zamanlar halıların yerini alacak gibi duruyor. Kolay yıkanması, hafifliği ili kilimler son zamanlarda sıklıkla kullanılıyor. Yolluk ve balkon dışında evin odalarında da kullanılıyor. Soğuk bir ahşap zemin sizi beklerken sabah yataktan ilk adımı atmak zor olabilir. Yataktan çıkarken yumuşak bir yer sağlayan rahat bir yatak odası alanı kilimi ile güne rahatlayın. Yüksek yoğunluklu kadifemsi doku sadece yumuşak bir his vermekle kalmaz, aynı zamanda ayaklarınızı soğuk zeminden uzak tutar, yürüme gürültüsünü azaltmaya yardımcı olur. 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

Genel temizlik için, alan kilimini düşük güçlü bir süpürge ile süpürün. Daha derin bir temizlik için makinede hafif deterjan veya soğukta kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Halınızı diğer çamaşırlardan ayrı yıkamanız önerilir. Aile ve çocuklar herkes için önemlidir bu nedenle kilimler %100 zehirli olmayan malzemelerden yapılmıştır. Tüm kilimler hipoalerjenik özelliklere sahiptir, bu da hassas cilt veya alerjisi olan kişiler için uygun ürünler olmasını sağlar, Çocuklarınızın kullanmasını güvenli hale getirir. İpliği daha sağlam ve dökülmeye daha az eğimli hale getirmek için tüm lifleri bir arada tutmak için bükümü geliştirin ve onu orta trafik alanı için güzel bir dekoratif halı haline getirin. Binlerce minik, dayanıklı PVC nokta ile kalınlaştırılmış keçe taban, halının zemininde kaymasını önlemeye yardımcı olacaktır. Halıyı yere koymadan önce, halının altındaki zeminin temiz ve kuru olduğundan emin olunuz. Sıradan kıvırma işleminden farklı olarak yükseltilmiş çift overlok ile birlikte gelir ve daha dayanıklı ve güzel olmasını sağlar. 

 

Kilimlei sadece basit zemin kaplamaları değildir. Zemini korumak, odanızın dekorunu güzelleştirmek, odalara renk ve parlaklık katmak, odanın dekorunu daha da zenginleştirmek gibi birçok önemli işlevi yerine getirirler. Kilimler, dekor için çok yönlü, sıcaklık, yalıtım, enerji tasarrufu özellikleri, kaymaz yüzey, bakım kolaylığı ve paranızın karşılığını alacağınız ürünlerdir. Dekoratif bir dokunuş katarken bir odayı ısıtırlar: kilimler, herhangi bir odaya renk ve doku katmanın kesin yoludur. Bir halı bir odayı sabitleyebilir, tanımlayabilir, sıcaklık katabilir ve bir odanın dekorunu düzenlemek için kullanılır. Kilim odanın havasını değiştirir. İnsanlar genellikle kilimleri ev dekorlarını geliştirmenin bir yolu olarak düşünür. Halılar hayal edebileceğiniz hemen hemen her renk, tasarım, malzeme ve şekilde olduğu için bu iyi bir nedendir. Halı ve kilim modellerini hobiburada’dan satın alabilirsiniz.

 

Benzer İçerik: Nakış İpi

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Kilim Modelleri
Ağustos 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı