Makrome İpi Fiyatları

Makrome İpi Fiyatları

Yeni bir makrome projesine başlarken önemli bir ilk adım, doğru elyafı seçmektir. Pek çok seçenek olduğu için bu çok eğlenceli ve heyecan verici bir süreç olabilir, ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız biraz bunaltıcı da olabilir. Üç ana kategoriye odaklanacağız: Lif İçeriği, Boyut ve Doku. Elyaf İçeriği: İster ip, kordon, ip veya iplik arıyor olun bir elyafla çalışmak isteyip istemediğinize karar vermek isteyeceksiniz. Makrome, sadece ellerinizi kullanarak dekoratif bir şekilde bağlanan iplerle çeşitli düğümler oluşturularak üretilir. Makrome ipi işi ve tığ işi tamamen farklı iki stildir, çünkü kroşe bir alet olarak bir kanca ile örülürken, makrome elle yapılır.

 

Tığdan farklıdır, çünkü tığda düğümler bir kanca ile örülür. Makrome giysiler için en çok kullanılan ipler orta boy iplerdir, 3mm-7mm. Doğal lifler arasında pamuk, keten, jüt, yün bulunur ve iç mekan projeleri, ev dekorasyonu, takılar, aksesuarlar, hediye paketleri ve tekstiller için idealdir. Ayrıca biyolojik olarak parçalanabilirler, bu nedenle işçiliği için onları iyi bir dünya dostu seçenek haline getirir. Sentetik elyaflar polipropilen, akrilik, naylon ve plastiği içerir ve yağmuru veya parlaklığı iyi tutacakları ve elementlerle zamanla parçalanmayacakları için dış mekan projeleri için idealdir. sanattan mücevhere, el çantalarına ve hatta giysilere kadar. 

 

Makrome giysiler özel bir sanat biçimidir. Çeşitli makrome  ip ile düğüm kombinasyonları kullanılarak yapılan herhangi bir giysi, makrome giysi olarak kabul edilir. Halat çok çeşitli boyutlarda/çaplarda gelir, bazıları belirli projeler için diğerlerinden daha uygundur. Daha küçük ipler, 3 mm veya daha az, mücevherlerin yanı sıra küçük veya hassas projeler için harika çalışır. Daha küçük çaplı kablolar kullanan favori projelerimizden bazılarına buradan göz atın. Orta İpler, 4mm-7mm belki de en sık kullanılanlardır, makromeye yeni başlayanlar için harika bir boyuttur, daha küçük iplerden daha sağlamdır ve bitki askıları, duvar askıları, mobilyalar, fenerler, perdeler, kilimler vb. için mükemmel boyuttadır.Doku ile eğlenceli bir lif ekleyerek bir parçaya kesinlikle ilgi katabileceğiniz için doku, görsel olarak dikkate alınması gereken önemli bir unsurdur. Ayrıca, özellikle büyük bir şeyi düğümlüyorsanız, lifle çalışmanın nasıl bir his olduğunu da düşünebilirsiniz. Jüt gibi bir lif harika görünür ancak ellerde biraz pürüzlü olabilir. 

 

Endişelenmeyin, neyse ki eldivenler kaba dokulu bir elyafla çalışırken ellerinizi korumanın iyi bir yoludur. Makrome giysiler, masum ve pileli bir plaj takımından ateşli bir festival kıyafetine kadar değişebilir. Makrome giysiler genellikle zarif ve bohemdir ve bu nedenle güzel bir vintage giyim koleksiyonu ve mücevherlerle birleştirilmesi kolaydır. Eski hippi ve çingene kültürleri, bohem tarzın çiçek açabilmesi için bir ilham kaynağı olmuştur. Makrome giysiler bu alt kültürlerin ürünüdür ve şimdiden büyük ticari markalar aracılığıyla da bilgilenmektedir.

 

Makrome ipten giysiler de genellikle el yapımıdır ancak günümüzde sanayileşme dokuma giysilerde de yerini almıştır. Bu zaman kazandırır ama hiçbir şey onu özel kılan, elle yapılan bir kostüm veya kıyafeti yenemez. Makrome ip düğün sektörüne de girmiştir. Makrome gelinlikler ya da duvak vb. gelin aksesuarları alışılmışın dışında ve alternatif düğünlerde - dekor ve hatta hediyelik olarak - popüler hale geliyor. Gelinlik müşteriyi memnun etmek için değiştirilebilir. Göğsü ve göbek bölgesini örtmek ve gizlemek için kordonların altına kumaş parçaları veya gömme eklenebilir ve bir gelinliğe omuz veya bazı kollar da eklenebilir.

 

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Benzer İçerik : Nako Online Satış Mağazası

Etiketler: Makrome İpi Fiyatları
Nisan 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı