Nako Elit Baby Renkleri

Nako Elit Baby Renkleri

Nako bebek ipi, bebekler için örgü ve kroşe projelerine uygun olarak tasarlanmış bir iplik karışımıdır. Bebek yünü aslında koyun yünü yerine suni liflerden yapılır, bu nedenle cilt üzerinde daha hassastır ve tahriş etme olasılığı daha düşüktür. Bebe ipi ile örgü ve tığ işi yapmanın en güzel yanı yumuşacık bir dokuya sahip olmasıdır. Örgü ve tığ işi yapmak istediğinizde merinos veya pamuk karışımlı bebe iplerini tercih edin. Nako Elit Baby Bebek ipliği renkleri söz konusu olduğunda, dünya sizin istiridyenizdir. Her yeni gelen için mükemmel olan bir dizi yumuşak pastel ve rüya gibi bebek renkleri arasından seçim yapın.  Bu çarpıcı bebek örgü ipi karışımı hassas ciltleri olan bebekler için harikadır ve 3,25 mm tığ  ile kullanabilirsiniz.  Renk paleti, tanım için daha güçlü maviler ve pembelerle tamamlanan güzel bebek tonlarına sahiptir Akrilik ve naylonun nazik bir karışımıdır. Örgü için ne kadar güzel olduğu ve yarattığı sevimli giysiler sayesinde bu, hızla en popüler bebek ipliklerimizden biri haline geliyor.  Süper yumuşak ve kaşıntı yapmayan nako ip  hassas bebek cildi için idealdir. İplik ayrıca makinede yıkanabilir ve günlük kullanım için ideal hale getiren yıkama işlemine tabi tutulur.

 

İpliğe ekstra esneklik kazandıran çok sayıda ince iplikten eğrilmiştir. Giysiye doğru şekilde davranılmasını ekstra önemli kılan bu özel yapı için doğru gerginlikle ördüğünüzden ve gevşek yerine sıkı bir gerginlik kullandığınızdan emin olun. Giysinizi çok sıcak yıkamayın, asla suda bekletmeyin ve düz bir şekilde kurumasına izin verin. İplik bükümüdür, bu da dikişlerin net bir şekilde tanımlanacağı ve elde edilen sonucun düzgün ve eşit olacağı anlamına gelir. Hem yeni başlayanlara hem de profesyonel zanaatkarlara uygun yün seçeneklerimizi keşfedin. Örgü ve tığ işi projelerini basitleştirmek için kalın, çift örgü veya dört katlı iplikler arasından seçim yapın ağır his, onlarla çalışmayı kolaylaştırır. Süper tıknaz iplik çekici bir dokuya sahiptir ve hızlı sonuç almak istiyorsanız harikadır. Yumuşak bir görünüm için alpaka, kaşmir ve merinos karışımlı ipliklerden birini seçin. 

 

Yün nefes alabilir ancak sıcak tutar, bu nedenle bebek kıyafetleri yapmak için harikadır. Tiftik ve alpaka gibi kabarık lifler rahat görünebilir, ancak bebek kıyafetleri için en iyi ipliği bulmak söz konusu olduğunda bunlar iyi bir seçenek değildir. Dökülen lifler kolayca yutulabilir ve ayrıca bebeğin hassas cildini tahriş edebilir. Ayrıca, herhangi bir elyafta tek katlı veya "tek" ipliklerden kaçınmaya değer, çünkü bunlar daha az dayanıklı olacak ve dökülme olasılığı daha yüksek olacaktır. Bebek örgüleri ve tığ işi projeleri için en iyi elyaf seçenekleri arasında akrilik, pamuk, bambu ve süper yıkama yünü (özellikle merinos) bulunur. Ama ne seçerseniz seçin, yumuşak, yumuşak, yumuşak olduğundan emin olun.  Boş zaman, yeni ebeveynlerin gerçekten sahip olmadığı bir şeydir, bu nedenle günlük giyim için bakımı kolay örgüler mutlak bir zorunluluktur. Bir iplik satın almadan önce top bandını kontrol ettiğinizden emin olun ve makinede yıkanabilir olduğunu gösteren sembolü arayın.

 

Birçok iplik, özellikle akrilik olanlar, ekstra rahatlık için kurutma makinesine de konulabilir. Makinede yıkanabilir olmasının akrilik anlamına gelmesi gerekmediğini unutmayın  günümüzde çok sayıda harika  yıkama yünü ve diğer bakımı kolay doğal elyaf karışımları da mevcuttur. Ne yaparsanız yapın, giydiğinden rahatsız olan bir bebeğin taleplerine dayanması gerekir, bu nedenle iplik ağırlığı seçimi önemlidir.  Bununla birlikte, bebek biraz daha büyüdüğünde, bu daha ağır iplikler, soğuk günlerde katlanmak için şapkalar, kışlık ceketler ve kısa kollu giysiler için iyi olacaktır, bu nedenle, herhangi bir pazarlık görürseniz, gelecekteki projeler için onları yakalamayı düşünün. Ayrıca, daha hafif bir iplikle çok daha uzun sürecek olan battaniyeler yapmak için de harikadırlar.   Bir erkek çocuk için geleneksel maviden, bir kız çocuk için pembeden kaçınmak isteyenler için turuncu, yeşil ve mor da dahil olmak üzere pek çok üniseks seçenek var.

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Benzer İçerik : Kartopu Baby One Renkleri

Etiketler: Nako Elit Baby Renkleri
Mart 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı