Örgü Çeşitleri

Örgü Çeşitleri

Bir kazak, şapka, eldiven veya çorap ördüğünüz için mükemmel uyum için endişelenmenize gerek yoktur. Sadece önerilen iplik ağırlığını ve iğne boyutunu kullanın ve örmeye başlayabilirsiniz. Her şeyden önce şallar, üst üste koymak, renk katmak veya biraz ekstra sıcaklık sağlamak için gardırobunuzda olması gereken harika bir parçadır. Bu proje için  dokulu bir üçgen sargı oluşturmak için basit örgü ve ters dikişler kullanır.Örgü battaniye modeli sizi tüm yıl boyunca sıcacık tutacağından emin. Battaniye, en soğuk günlerde sizi neşeyle dolduracak kalın bir battaniye örebilirsiniz. Üç telli kalın ağırlıklı iplikle örülen bu süper peluş nervürlü battaniye inanılmaz derecede hızlı bir şekilde örülür. 

 

Bebek Patikleri

 

Sevimli bebek patikleri gören herkesi memnun eder. Bu model yeni başlayanlar için örgü örerken tam size göre ve bu kolay örgü bebek patiklerini ne kadar çabuk bitirdiğinize inanamayacaksınız. Bebek patiklerini bu kadar kolay örmeyi öğrendiğiniz andan itibaren kendin yap bebek örgü ve diğer temel örgü modellerine hazır olacaksınız. Sonuçta, bu desenle yaratıcı dokunuşlar için çok yer var. Ek dekorasyon için bir fiyonk ekleyin veya klasik, modern bir görünüm için patikleri olduğu gibi bırakın. Bu kalıbı kısa sürede tamamlayabileceksiniz, böylece bildiğiniz her küçük melek için bir çift yapabilirsiniz. Bu kolay bebek patikleri, hayatınızda küçük bir sevinç demeti bekleyen herkes için mükemmel bir hediye olabilir. Minik bebeklerin ayak parmaklarının sıcak tutulması gerekir. Patik, ayakları çok hızlı büyüdüğü için yaşamın ilk yılında bebekler için ideal bir ayakkabıdır. Ayaklar, yaşamın ilk üç yılında en hızlı şekilde büyür, bu nedenle bebeğinizin ayak parmaklarını kapatacak kalın çoraplar ve patiklerle kaçabildiğinizde henüz yürümedikleri zamanın tadını çıkarın!

 

Şal Modelleri

 

Örgü çeşitleri şal modelleri, yaratıcı bir bireyin hemen hemen her türlü kullanıma sunabileceği çok amaçlı harika giysilerdir.Basit bir tasarım, bunu bir çırpıda örmek ve giymek için bir zevk haline getirir. Dokulu şal, çoğu kıyafeti tamamlayacak ve onu soğuk bir akşamda sıcak kalmanın mükemmel bir yolu haline getirir. Her seviyeden örgü örenler bu şalı yapmaktan keyif alacaklar; dokulu desen, yeni başlayanlar için güven kazanmak için harika bir yoldur. Yeni örgü fikirleri arıyorsanız, spor ağırlıklı iplik ve stok dikiş kullanılarak yapılan, en acemilerin bile denemesi için mükemmel bir başlangıç örgü modelidir. Sevimli ve basit bir tasarım olan bu ücretsiz örgü modeli, tekrar tekrar giyeceğiniz bir şal yapmayı öğrenmenin harika bir yoludur. Çok hafif olduğu için serin bir yaz akşamı veya klimasını biraz fazla seven bir restoran için mükemmel bir şaldır.Şallar atkıdan daha büyüktür, örgü becerilerinizi geliştirmek için daha fazla zamanınız olacaktır. Kaşmir veya elle boyanmış iplik gibi ilginç iplikler veya lüks şeyler denemek için harika bir yoldur. Örgü çeşitlerinden biri olan şal, artan veya azalan dikişlerin projenizin şeklini nasıl değiştireceğini anlamanıza yardımcı olacak bazı basit şekillendirmeye sahiptir. 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

Yelek Modelleri

 

Örgü çeşitleri arasından basit ama ilginç bir başlangıç modeli arıyorsanız bu model tam size göre. Yelek modeli kolaydır ve seçtiğiniz herhangi bir renk veya boyutta yapılabilir, bu nedenle zevkinize göre özelleştirmek kolaydır. Bu yelek örgü modelinin talimatlarını takip etmek gerekir, bu nedenle yeni başlayanlar için uygun bir seçimdir. Bu yelek modelleri, aşırı karmaşık olmadan gardırobunuza sıcak ve şık bir yelek eklemenin mükemmel bir yoludur. Bu yeleği bir tişörtle ya da biraz vintage bir hava katmak için bir elbisenin üzerine giyebilirsiniz. Bu kolay yelek modelinin güzelliği sadeliğinde yatmaktadır.Yelek, soğuk ve sıcak havalarda giymeyi seveceğiniz güzel bir temel örgüdür. Yanaklarınızdaki pembeliği ortaya çıkaracak güzel bir kiraz kırmızısı tonu kullanabilirsiniz. Gardırobunuzda yıllarca sahip olacağınız muhteşem bir seçimdir, bu yüzden örgü şişlerinizi çıkarın ve başlayın! Bu güzel örgü örülmeyecek kadar şirin.

 

Ruana gördünüz ama ruana tarzı yelek gördünüz mü? Sadece bele takılan güzel bir kuşakla, hırka tarzı bir katman parçasına da  dönüştürebilirsiniz ve aynı zamanda kullanılabilirliğini genişletirsiniz. Bu parça yukarı veya aşağı giyilebilir ve bu nedenle hemen hemen her duruma uygundur. İpliğin zarif bir şekilde alacalı yapısını seveceksiniz ve bordür üzerindeki çarpıcı kablo vurguları, alt arka kenardan başlayarak tek parça halinde işlenmiştir. İş, parçanın ön ve arka olarak ayrıldığı omuzlara ilerler. Ön ve arka alt ön kenara kadar ayrı ayrı işlenmiştir. Dikişleri önceki satırlarda olduğu gibi hizalayarak en son kullanılan desenin sonraki satırlarında çalışarak tercih ettiğiniz örgü ipi ile yeleğinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Battaniye Modelleri

 

Örgü çeşitleri arasında yer alan  battaniye modelleri ailenizin en yeni üyesini onu ne kadar sevdiğinizi göstermek artık çok daha kolay. Bebek Battaniyesi modelleri ile  bebeğinizi onun için yapılmış sevgiyle örülmüş bir battaniyeye sarabilirsiniz. Bu battaniyeye dengeli bir görünüm kazandırmak için şirin kablolar dantel taraklarla dönüşümlü olarak kullanılır. Hangi ipi kullandığınıza bağlı olarak, bunu küçük bir erkek veya kız çocuğu için yapabilirsiniz. Bu kolay örgü modeli, hem kendi küçük meleğiniz için mükemmel bir hediye hem de hayatınızdaki bir anne adayı için el yapımı tatlı bir baby shower hediyesi de olabilir. Bebeğinizin bir sonraki değerli hatırasını bugün oluşturabilirsiniz. Elbette, baştan sona tek bir dikiş olan bir bebek battaniyesi örebilirsiniz.Değişen çizgilerin zamansız deseni, battaniyeye antika bir görünüm vererek, çocuklarınızın çocukları için bile harika bir elden bırakmanızı sağlar. Bu bebek battaniyesinin boyutu da küçük bir çocuk için fazlasıyla yeterli, bu nedenle yaş sınırlaması yoktur. Dışarıda kar yağarken geceleri altına kıvrılabilecekleri hızlı, kolay bitmiş bir ürünün memnuniyetini isteyen yeni başlayanlar için mükemmel bir projedir.

 

Benzer İçerik : Kanaviçe

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Örgü Çeşitleri
Mart 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı