Rafya İp Fiyatları

Rafya İp Fiyatları

Rafya, Madagaskar'a özgü bir ağaç olan Palmyra palmiyesinin yaprak parçalarından yapılır. Kağıt ipler  bükülmüş kağıttan yapılmış kordonlar zarif, güçlü, dekoratif ve benzersiz olmanın yanı sıra, çanta sapı olarak mevcut tüm çeşitli malzemeler arasında en uygun fiyatla olanıdır. Ancak bükümlü kağıt iplerin kullanımı artık çanta saplarıyla sınırlı değildir. Kadın cüzdanları, çantalar, çocuk oyuncakları, antika eşyalar, çiçeklikler, duvar askıları, salıncaklar, hamaklar, süslü abajurlar, vazolar  tasarım ürünlerde kullanabilirsiniz.

 

Bu şeritler, parçalanabilir ve geri dönüştürülebilir mat kağıt malzemeden yapılmıştır. Rafya kağıdı, kullanım için çok güçlü ve dayanıklıdır ve ayrıca çevre dostudur. Doğal renk ve mat doku, rustik bir görünüm oluşturmak için iyidir, hediye paketleme, dokuma, asma etiketleri, el işi projeleri, DIY, fırın ambalajı ve mevsimsel dekorasyonlar vb. için mükemmeldir. Kullanımı kolaydır. Rafya kurdele, dayanıklı ve kullanımı kolay olan birlikte bükülür. Daha geniş yapmak için kağıt şeridi de açabilirsiniz ve diğer durumlar için kullanılabilir. Sonbahar için evinizi dekore ederken yapabileceğiniz iki yaratıcı ev dekorasyonu fikri. Önceki DIY el işleri ve projelerinden arta kalmış olabileceğiniz zanaat malzemeleri kullanılarak yapılabilirler.

 

Kağıt bükümlü şerit zanaat kağıdıdır. sıkıca bir kordon haline getirilmiş; sepet ve sarma gibi projelerde kullanılabilir. Bükülmüş şerit, çeşitli renklerde ve bazı desenlerde gelir, ancak ikincisini bulmak daha zordur. Şerit mat, parlak değil ve her iki tarafta da aynı. Kolayca yırtılmaz. Bu kağıt bükümü sıkı bir rulo halinde bükülür ve pek çok el işi için mükemmeldir. Çözün ve kalıp kesiciler kullanarak çiçek ve yaprak yapmak için kullanın. 

 

Ayrıca fiyonk ve diğer süslemeler yapmak için de kullanabilirsiniz. Diğer el işleri için mini çanta yapımı ve ayrıca kıyılmış kağıt melekler yapmak için mükemmeldir. Doğal rafya palmiye ağacı liflerinden yapılmıştır. Rafya ip pürüzsüz ve esnek, Neme dayanıklıdır. El ipi, bardak altlığı, yer paspası, saklama sepeti vb. gibi çeşitli yaratıcı DIY projeleri için kullanılabilir. Rafya ip, doğum günü hediyeleri için kurdele görevi görür ve çeşitli zanaat ürünlerini süsler. Rafya kurdele, hediye kutusu ve sepet için dolgu maddesi olarak kullanılabilir, uzunluğunu ihtiyaçlarınıza göre kesebilirsiniz. Rafyaya yumuşak, dayanıklı ve kolay boyanabilir olduğu için değer verebilirsiniz. Kordon, çimen, yaprak, kumaş, kurdele, dolgu, çiçek ipi ve hatta kağıdın yerini alabilir. Bu doğal malzemeden çok çeşitli şapkalar, hasırlar, sepetler, çantalar ve sicimler yapılır. Çoğu zaman dış mekan projeleri için paha biçilmezdir çünkü nemle çekmez, ancak dokuma için yeterince esnektir. Rafya, palmiye ağacının yapraklarından yapılır. Çeşitli kaynaklardan doğal veya renkli çileler halinde satın alınabilir.

 

Küçük çocuklar rafya ip ile basit işler yapabilir ve çekici sonuçlardan memnun kalabilirler. Bazı teknikler için daha fazla beceri ve daha güçlü parmaklar gerekir ancak temelde kolayca öğrenilen bir zanaattır. Beş genel rafya işi kategorisi vardır: dekoratif dikiş, rafya sarma, rafya dokuma, sarmal rafya ve rafya ip ile örgü. Birçok geleneksel nakış dikişi, rafya ile daha büyük ölçekte çalışılabilir. Koşu, çekik, saten, overhand, çapraz, çadır, battaniye, sap ve balıksırtı dikişlerinin hepsi başarılı. Rafya kanvas kumaşlardan özgün paspaslar, cüzdanlar veya çantalar yapabilirsiniz. Bazılarının, eşyaya 'gövde' vermek için keçe veya başka bir kumaşla astarlanması veya üzerine monte edilmesi gerekecektir. Sade rafya aslında bu mağazanın en çok satan ürünlerinden biridir, bu yüzden sizin de onu kullanmak için oldukça ilham alabilirsiniz.

 

 

Örgü İpi Markalarımız: NakoAyaz, BonbonKartopu

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Benzer İçerik : Nako Elit Baby Renkleri

 

Etiketler: Rafya İp Fiyatları
Mart 20, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı