Yeni İki Şişle Patik Modelleri

Yeni İki Şişle Patik Modelleri

Şiş patik modelleri basit tığ işi dikişli patikler çoğu yetişkin ayağına uyacak şekilde geniş ve ekstra sıcak tutmak için kalın yünle örülür. Yeni patik modelleri tek parça örülürler sadece dikmek için iki kısa dikiş ve tek parça yapmak için uygundur. Malzemeler: 70 gr kalın iplik, 5 mm iğne. İlk sıradan sonra tüm sıraların ilk ilmeklerini örgü şeklinde kaydırarak temiz kenar. Bayan patik modeline topuğun arkasından başlayın ve 6 sıra örün. İpliği kesin ve örgüyü iğnenin dibine itin. Aynı iğnede başka bir  6 sıra örün. Şimdi bu iki örgü parçası birleştirilecek ve patiklerin geri kalanı tek parça olarak örülür. Örgü patik modeli örerken satır kullanabilirsiniz. Satırları takip edin. Sonraki sıra: ilk parçadan 10 sıra örün. Sonraki sıra: 10, parçaları birlikte örün. Ardından iki kez, 10 sıra örün. Satırın her bir ucuna bir işaretleyici yerleştirin. 8 sıra birlikte örün ardından iki kez, 10 sıra örün. Sonraki sıra 5 sıra örün ardından uzun bir kuyruk bırakarak ipliği kesin ve bu altı ilmekten geçirin ve sabitleyin.

 

Kolay Patik Yapımı

 

Ön dikişi işaretçilere kadar veya istenilen yüksekliğe kadar örün. Şimdi de örgünün arkasını dikmek için örgünün başına dönün. Kenarlardaki iki döküm, bir dikiş yapmak için birleştirilecek ve topuğun arkasından aşağı doğru örülecek. Bunları bir arada tuttuğunuz zaman eşit olması gerekir. Peki, iki örgü şeridinin kenarları nasıl birleşir? Topuğu şekillendirmek için merkezle birleştirin topuğu birlikte dikin ve patiğiniz hazır.  Parçaları birlikte ördükten sonra desenli patik örmek, kendi  zevkinize göre patiklerinizi yapmak, pratik olduğu kadar hızlı ve eğlenceli bir küçük örgü projesidir. Bir çift örgü terliği hazırlamak sadece birkaç saatinizi alır ve işiniz bittiğinde ayaklarınız için rahat küçük kazakların eşdeğerini yaratmış olursunuz. Ayaklarınız üşüyorsa bot patik modelleri geri kalanınız da üşür, o yüzden bu sorunu ev yapımı patiklerle çözebilirsiniz ! Ponponlu örgü patikler, bebek örgüleri burada paylaşılan örgü patik modeli klasik bir modeldir. Çizgili, ponponlu veya basit bir şey isteyip istemediğinize bağlı olarak bu desenin kolayca farklı stiller oluşturabilmesini her zaman sevdim. İki farklı şekilde yapılan örgü patikler bu örgü patik modelini biraz farklı kılan şey, şekillendirme için kısa sıralar kullanmasıdır. Bu, bir ucu diğerinden daha dar olan iki iğne üzerinde düz bitmiş bir parça oluşturmanın basit bir yoludur. Daha dar uç daha sonra terliğin burun kısmını oluşturmak için kolaylıkla dikilebilir. patik yapımı kısa satırlar, dilerseniz çorap patik için şerit eklemeniz için de bir yol sağlar. şiş örgü patik desenine ikinci bir zıt renk eklemenin bir yolunun olması, kalan iplikleri de kullanmanın iyi bir yoludur. Ayrıca en sevdiğiniz takım renklerinde de yapabilirsiniz. Burada ayaklarımı uzatmış, sıcak ve rahat, şişle patik örebilirsiniz.

 

Bebek Patik Yapımı

 

Bebek patiklerini hızlı gelen çocuk için hızlı örmeniz gerekiyor ama bu onların sıkıcı olması gerektiği anlamına gelmez. Düğmeler ve fiyonklar  içerek bebek patik modeli, hem bebeğin hem de ebeveynlerinin bayılacağı süslemeleri ve kontrast süslemeleri teşvik eder.

 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

 

Kurdeleli bebek patiği yenidoğan bebekler için bu bebek patiklerini çok sevimlidir ve kışın bebeğinizi soğuktan korur. Yeterince rahat örüyorsanız bu ikisini tek seferde örebilirsiniz. patik örgüsü, çorap örgüsüne çok benzer, bu da güzel bir taşınabilir örgü projesi olduğu anlamına gelir. Bu örgü patikler harika bir hediye seçeneği olabilir.  İpliğin ucunu goblen iğnesinden geçirin ve iğnenizdeki kalan dikişleri dikkatlice itin. Goblen iğnesini sağ elinize almak ve her ilmeği ters çevirecekmiş gibi örgü iğnesinden ve goblen iğnesine ve ipliğin kuyruğuna kaydırmak gerekir.

 

Benzer İçerik : Yün İp

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Yeni İki Şişle Patik Modelleri
Ocak 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı