Kartopu İp Fiyatları

Kartopu İp Fiyatları

Kartopu Cotton Love örgü iplerinde bulunan polimerler, uzun sicim benzeri iplikler üreten ve daha sonra yün saçına benzeyen kısa, kontrol edilebilir uzunluklara dönüşen ve nihayetinde bildiğimiz ipliğe "eğirilen" çeşitli işlemlerden yaratılır. Pamuk, yün, kaşmir ve ipek gibi doğal elyaf ipliklerin aksine, akrilik koleksiyonlar eğrilmez, ancak ipliği oluşturan uzun uzunluklarda akrilik ipliğe bükülürler. Kartopu Ak-Soft iplik büyük miktarlarda seri olarak oldukça kolay üretilir, bu nedenle genel olarak satın alınması en uygun ipliklerden biridir. Kartopu Lotus iplik, kaşmir ve alpaka yününden çok daha uygun olduğu için genellikle giyimde kullanılır. Deterjan ve ılık suya doğal yün veya kaşmirden çok daha az hassastır, yani çamaşır makinesinde çekme veya dökülme olmadan standart bir turda çalışabilir. Bu nedenle kazak, astar, eldiven, mobilya ve battaniye gibi temizlik kolaylığı gerektiren ürünler için uygundur. 

 

Özellikle sürekli yıkanması gereken bebek giysileri için idealdir. Kartopu Kristal örgü ipinde bulunan lifler oldukça dayanıklıdır, bu da onları dayanıklı bir iplik gerektiren herhangi bir proje için mükemmel kılar. Akrilik ipliğin bir diğer faydası da sentetik elyaf olduğu için güve larvalarının onu sindirmesinin imkansız olmasıdır. Bununla ilgili birkaç uyarı, eğer doğal bir lifle harmanlanırsa veya oldukça büyük lekelerle saklarsanız bile, güvelerin giysinizi yanlışlıkla kahvaltıda kullanma şansı artar. Koyun yünü sıcaklığına sahip olmayabilir, ancak yine de soğuk bir kış gününde sizi sıcacık tutacaktır. Büyük bir battaniye örüyor veya atıyor ve yine de hafif hissetmesini mi istiyorsunuz? İpliğin yapıldığı sentetik polimerler, doğal liflerden daha düşük yoğunluğa sahiptir. 

 

Akrilik karışımları, her iki dünyadan da en iyisini elde etmek için lifleri birleştirdiği için çok popülerdir. Pamuk ve akrilik gibi yün ve akrilik karışımları da çok popülerdir. Kartopu Flora ip, yün akrilik iplik karışımlarında doğal yünden bazı kaşıntılı kısımları alabildiği için yepyeni bir giysi türü sunar. Pamuk akrilik iplik karışımlarında, pamuk ipliğe yumuşaklık, akrilik ise daha fazla esneklik sağlayacağından çok daha yumuşak bir iplik elde edebilirsiniz. %80'den %10'a kadar akrilik içeren çok sayıda karışım, iki karışım veya beş karışım vardır. Ak-Soft örgü ipliği hafif, yumuşak ve uygun fiyatlıdır,  en modern iplikler bazen yünle karıştırılır. Tabii ki kişisel tercihe bağlı, ancak bence akrilik ipliğin uygulamaları var ve göz ardı edilmemesi gerekiyor. Amigurumi örgü ipliğinin birçok markası ve kalitesi mevcuttur. İster acemi, ister zanaatkar veya yeni hobiler deneyimlemeyi seven biri olun, size yün ipliği, battaniye ipliği, pamuk karışımlı ipliğe kadar uzanan el örgüsü iplikleri sunuyoruz.

 

Akrilik İp Özellikleri

 

Yün ipliği, pamuk ipliği, battaniye ipliği, çorap ipliği vb. farklı elyaf çeşitleri ile kendi favorinizi seçmeniz çok kolaydır. Projeniz için doğru ipliği seçerken ağırlık dikkate alınması gereken önemli bir faktördür. Seçtiğiniz ipliğin ağırlığı projenize uygun olmalıdır. İpliğinizin kalınlığı, bitmiş ürünün nasıl göründüğünü etkileyecektir. Daha fazla katlı bir iplik - ipliği yapmak için birlikte bükülmüş tek tek iplikler - dikişlere daha dokulu ve tanımlanmış bir görünüm verir. Yeni başlayanların çoğu, tek tek dikişleri görmeyi kolaylaştıran orta kalınlıkta bir iplik olan kamgarn ağırlıklı iplik aramalıdır. Bununla birlikte, giysinizin veya öğenizin daha yumuşak bir görünüm almasını istiyorsanız, tek katlı bir iplik daha iyi bir seçimdir. Kendi büyük boy kaşmir battaniyenizi örmek isteyebilirsiniz, ancak tüm projeyi tamamlamak için ne kadar ipliğe ihtiyacınız olacağını düşünmek önemlidir, çünkü yüksek kaliteli çileler pahalı olabilir. İpliğinizi seçerken, özellikle kâr amaçlı örüyorsanız, bütçenizi göz önünde bulundurun. İplik ve elyaf içerik türleri arasında seçim yaparken doğal veya sentetik elyaf ile çalışmayı tercih edebilirsiniz. Doğal lifler,  sentetik ipliklerin insan yapımı olduğu hayvansal lif ve bitki lifi ipliklerini içerir. 

 

Polyester İp Özellikleri

 

Polyester, kömür ve petrolden elde edilen sentetik bir elyaftır ve dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Polyester ayrıca yün yerine kullanılır, ancak hassas cilde veya hayvan tüyüne alerjisi olanlar için daha iyi bir seçenek olabilir. Yün ipliği, koyundan elde edilen güçlü, sıcak bir elyaftır. Yün giysiler şeklini iyi tutar, temizliği tolere eder ve diğer birçok kumaştan daha yüksek dayanıklılığa sahiptir. Yün, kış veya soğuk hava kıyafetleri için harika bir ipliktir, ancak alerjik reaksiyonlara neden olabilir veya bazı kişilerin rahatça giyemeyeceği kadar kaşıntılı olabilir.

 

Pamuk İpliğinin Özellikleri

 

Pamuk, ıslak veya kuru, inanılmaz derecede güçlü ve dayanıklı bir doğal elyaftır. Sudaki ağırlığının 27 katına kadar emebilen pamuk, suyun buharlaşmasına da izin verebilir. Pamuk çok yumuşak bir iplik yapar. Cotton Love pamuk ipliği, her dikişi ayrıntılı olarak gösterir. Aşağıdaki resimdeki güzel jartiyer dikiş dokusuna bakın. Pamuk ipliğini de kolayca boyayabilirsiniz.Pamuk yumuşak bir bebek ipliği oluşturduğundan, örgüler havalı pamuklu örgü battaniyeler yapmayı sever. Pamuk ayrıca en iyi bebek battaniyelerini örebilirsiniz. Bebek battaniyesi boyutları hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.Bebek battaniyesi örgü modellerine mutlaka göz atın.

 

Benzer İçerik: Kartopu İp Çeşitleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

Etiketler: Kartopu İp Fiyatları
Ağustos 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı