Nako İp Fiyatları

Nako İp Fiyatları

El örgüsü, örülen kumaşın iğneler kullanılarak elde üretildiği bir örgü şeklidir. Örgünün kökenleri belirsiz olsa da, yüzyıllar boyunca dünyanın birçok farklı yerinde uygulandığını, pratik ihtiyaçları karşılayan eşyaların yanı sıra harika güzellikte nesneler üretildiğini biliyoruz. Elle yapıldığında, 19. yüzyılda yaygın olan ahşap, kemik, tüy ve fildişi veya metal tellerden elle oyulmuş çubuklar ve ince çelik örgü iğneleri gibi basit aletler kullanmıştır. Ticari kumaşlar genellikle makine yapımı olmasına rağmen, çoğu dolgu örgüsü düz, nervürlü, ters deseni içerir. Elle veya makine ile yapılabilir. 

 

Bu nedenle, örgü örmenin sağlığa faydalarına geçmeden önce, örgü örmenin bu kadar havalı bir hobi olmasının bazı nedenleri şunlardır: Sadece birkaç örgü iğnesi, iplik ve birkaç tıpa ile başlayabilirsiniz. Onları yeni almak istemiyorsanız, hayır dükkanlarında düşük fiyatlarla tonlarca örgü ürünü var. Evde ve istediğiniz her yerde örebilirsiniz.  Çok fazla alana ihtiyacınız yok. Örmeye başladığınızda, kalıpları takip etmeniz gerekecek. Çok büyük olabilen ve çok yer kaplayabilen dikiş modellerinin aksine, örgü modelleri web sitelerinden kolayca indirilebilir ve A4 boyutunda bir kağıttan daha fazlasını kaplamazlar. 

 

Örgü örmenin hem stresi hem de kaygıyı azalttığı kanıtlanmıştır. Son birkaç yılda geleneksel bir şey olarak görülmekten radikal bir şeye dönüştü. Artık örgü, artık evcilikle değil, her yaştan kadın ve erkek için yaratıcı bir etkinlikle ilişkilendiriliyor. Dünyanın her yerinden insanların becerilerini ve yeni kreasyonlarını sergiledikleri sonsuz bir Instagram beslemesini ortaya çıkarır. Bazı tasarımcılar, örgünün alışılmadık kişilikler için ne kadar uygun olduğunu gösteren inanılmaz derecede yaratıcı örgü giysiler kullanmaya başladılar.

 

Nasıl Düz Örgü Örülür?

 

Nako Angora Luks İpliği onlarca farklı parlak renge sahiptir. Projenize göre renk seçimi yapabilirsiniz. Nako Angora Luks örgü ipi %80 Akrilik,%10 Yün ve %10 Moher içerikten oluşur. Sağ elinizle iğnenin üzerinden bir ilmek yapın, sağ işaret parmağınızı ilmek içinde tutun, sol elinizle başka bir ilmek yapın ve ilk ilmeği ikincinin üzerine çekin. Ortaya çıkan düğümü sıkın ve gereken tüm ilmekleri alana kadar tekrar başlayın. Sağ iğneyi, sol iğnedeki ilmek varsa önden geçirin. İpliği sağ iğnenin altına ve üzerine sarın, ipliği arkada bırakın. İpliği sağ iğne ile ilk dikişten geçirin. Yaptığınız ilmeği sağ şiş üzerine alıp tekrar edin. Sağ iğneyi, dikişin önünden yukarıya doğru sokun. İplik önde olacak şekilde bu iğnenin üzerine bir ilmek yapın ve dikişten çekin.

 

Düz örgü, genellikle iki boyutlu parçalar yapmak için iki düz iğne kullanır. Düz örgü genellikle eşarp, battaniye gibi düz parçaların ve kazakların arka, ön ve kollarının örülmesinde kullanılır. 

 

Nako Angora Luks Simli ipi düz örgüde kullanılabilir. Genellikle çorap dikişinde, el örgüsü kumaşın bir tarafında sağdan sola örülür, işi döndürür ve ardından sağdan sola başlangıç ​​pozisyonuna geri döner. Genellikle kumaşın düz tarafı sağ taraf olarak kabul edilir, görüntüleme için dışa bakan taraf; ve gövdeye doğru içe bakan taraf, çıkıntılı taraf, yanlış taraf olarak bilinir. Her sıra örülürse bu, her iki tarafta aynı görünüme sahip olan ve yatay sırtlar oluşturan jartiyer dikişi oluşturur. örgü ve ters taraf yerine vadilerle dengelenmiştir. Örgü yuvarlak olarak işlenir. 

 

Daha büyük düz örgü kumaş parçaları oluşturmak için düz iğneler yerine uzun kablolu yuvarlak bir iğne kullanılabilir. Örgüseverler tarafından kullanılan yüzlerce farklı örgü dikişi vardır. Bir parça örgü, ihtiyaç üzerine dikişlerin ilk oluşturulmasını içeren döküm işlemi ile başlar. Başparmak yöntemi, sapan veya uzun kuyruk dökümleri olarak da bilinir ilmeklerin örüldüğünde bir dizi ilmek tarafından oluşturulduğu, döküm yapmak için kullanılan çeşitli yöntemler vardır. Aktif ilmek sayısı, dikişler eklenmedikçe artırma veya çıkarılmadıkça atıldığı zamanki ile aynı kalır.

 

İğneyi dikişe sokmanın da farklı yolları vardır. Bir dikişin ön tarafından örülmesine Batı örgüsü denir. Bir dikişin arkasından geçmeye Doğu örgüsü denir. Örülmüş parça bittiğinde, kalan canlı dikişler dökülür. Döküm, dikişleri birbirine ilmekler, böylece öğeyi çözmeden iğneden çıkarılabilirler.Bazı giyim eşyalarını, özellikle de kazaklar gibi daha büyük olanları örerken, son örülmüş giysi, giysinin ayrı bölümleri ayrı ayrı örülecek ve daha sonra birlikte dikilecek şekilde birkaç örülmüş parçadan yapılacaktır. 

 

Akrilik İp Özellikleri

 

Nako Baby Tweed New iplik suni bir elyaf olduğundan, rengi de dahil olmak üzere çeşitli özelliklerde kolayca üretilebilir ve pratik olarak sonsuz seçenekler sunar. Modern teknoloji ile akrilikler renk hızlıdır ve akmaya meyilli değildir. Örgüye yeni başlayan biriyseniz,Nako Bebe 100 iplik diğer ipliklerden daha uygun olduğu için başlamak için iyi bir yerdir ve bu nedenle basit projeleri uygulamak için idealdir. Deterjan ve ılık suya doğal yün veya kaşmirden çok daha az hassastır, yani çamaşır makinesinde çekme veya dökülme olmadan standart bir turda çalışabilir. Bu nedenle kazak, astar, eldiven, mobilya ve battaniye gibi temizlik kolaylığı gerektiren ürünler için Nako Bebe Color iplik uygundur . Özellikle sürekli yıkanması gereken bebek giysileri için idealdir. Nako Calico iplik büyük miktarlarda seri olarak oldukça kolay üretilir, bu nedenle genel olarak satın alınması en ucuz ipliklerden biridir. 

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

Benzer İçerik: Nako İp Renkleri

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Nako İp Fiyatları
Ekim 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı