Nako İp Renkleri

Nako İp Renkleri

 

Akrilik, her desen için doğrudan ikame edilemez, uygun bir desen seçerken göz önünde bulundurulması gereken kendi özelliklerine sahiptir. Çocuk ve bebek giysileri ve battaniyeleri, dayanıklılık ve kolay bakım nedeniyle Fiakrilik ve akrilik karışımları için uygundur.

 

Nako Cici Bio iplik, hediyeler ve hayır amaçlı örgüler için mükemmel bir seçimdir. Bir hediye örüyorsanız ve alıcının bakımı kolay bir şey istediğini biliyorsanız veya makinede yıkanabilir ve kuru olan akrilik veya akrilik karışımları elde yıkamak ve kurutmak için zaman ayırmaya istekli olup olmadığından emin değilseniz, uygun bir seçim olabilir. Bağış ve hayır amaçlı örgüler için akrilik kullanmak için harika bir zamandır çünkü bu tür şeylerin genellikle bakımı kolay ve makinede yıkanabilir olması ve uygun fiyatlı olması gerekir. Yün içinde işlendiğinde, yünün esnekliği vardır, bu nedenle şeklini koruyacaktır. Akrilik ise yünün doğal olarak sahip olduğu esnekliğe ve hafızaya sahip değildir ve giysinin ağırlığı ile sarkacaktır.

 

Nako Denim ipliklerle örerken dantel de sorun olabilir. Çoğu durumda, dantel desenlerini genişletmek ve açmak için yıkanabilen ve gerilebilen doğal, esnek bir elyaf kullanmak istersiniz. Akrilik ile bunu yapmak çok daha zordur. Ayrıca, tencere tutacağı veya nihale gibi ısı kaynaklarının yakınında kullanılacak ev eşyaları için akrilikten kaçınmak isteyeceksiniz. Nako Denim Sport çeşitleri pamuk ve akrilik karışımıdır.

 

 

Akrilik Bakımı Nasıl Olmalıdır?

 

Nako Elit Baby ipliklerin çoğu makinede yıkanabilir ve hatta düşük ısıda kurutucuya konabilir ancak her zaman özel ipliğiniz için etiketi kontrol edin. Bakım talimatları farklı olabilir. Nako Elit Baby Mini Batik iplikleri yüksek ısı ayarında kurutucuya koyarken dikkatli olun çünkü akrilik elyaflar ısıya duyarlıdır. Ancak çoğunlukla Nako Elit Baby Muare iplikler için makinede yıkama ve düşük sıcaklıkta kurutma tamamen uygundur. Akrilik ile buhar ısısı uygulandığında lifler sertleşir ve geri dönüş olmaz.  Yünle harmanlanmış akrilik, hafif, esnek liflerin harika bir kombinasyonudur. Akrilik biraz dayanıklılık katar ve bakımı kolaylaştırır. Yün, düzgün bir kumaş için dikiş tanımlamasına ve engellemesine yardımcı olacaktır. Akrilik, yün ve pamuk karışımlarına harika bir katkı olsa da, daha da fazla konfeksiyonda bulunabilir. Akrilik iplik yeni başlayanlar için harika bir seçimdir, birçok büyük mağazada kolayca bulunur, ucuzdur ve çeşitli iplik ağırlıklarında gelir.

 

Akrilik iplik yıkanabilir mi?

 

Akrilik ipliklerin çoğu makinede yıkanabilir, bu da onu bakımı kolay giysiler ve projeler için iyi bir seçim haline getirir. Bu iplikleri bulmak kolay, uygun fiyatlı, çok yönlü, dayanıklı ve hipoalerjeniktir. Uygun fiyat noktaları ve üretim kolaylığı, onları piyasadaki en geniş iplikler haline getirir. Doğal elyaf markaları ise özel bir ürün olma eğilimindedir. Yüksek kaliteli yün veya pamuk ipliği arıyorsanız, Nako Solare ipi tercih edebilirsiniz. Üretim sürecinin çok yönlülüğü, üretimde yaratıcılığı artırdı. Bu varyasyonlar, gevşek eğrilmiş yün gibi doğal lifleri taklit etmek ve kirpik iplikleri gibi benzersiz sonuçlar yaratmak için kullanılır.

 

Akrilik İplik Ağır Aşınmaya Dayanabilir

 

Nako Lolipop Akrilik ipliklerin önemli bir avantajı dayanıklılıktır. Birçok akrilik iplik çamaşır makinesinde yıkanabilir ve onları çamaşırlarınızın geri kalanıyla birlikte atarsanız dökülmez veya çekmez. Petrolden üretildikleri için; liflerin doğal olarak bozunması yıllar alır. Akrilik örgü ürünlerinizi düzgün bir şekilde saklarsanız nesiller boyu sürebilir. 

 

Nako Hoşgeldin Soft ipler yün ve ipek lifleri genellikle kuru temizlemeye ihtiyaç duyar, aksi takdirde lifleri onarılamaz şekilde zarar görür. Düşük ısı iletkenliği, iyi şekil tutma, dayanıklılık ve bakımı kolay özelliklere sahiptirler. Dokunuşunun yumuşaklığı ve hacimli olması onu triko sektöründe kullanım için çekici kılmaktadır. Çabuk kurur, esnektir, şeklini korur ve güvelere, güneş ışığına, yağa ve kimyasallara karşı dayanıklıdır. Adından da anlaşılacağı gibi yün, pamuk ve ipek gibi doğal iplik lifleri bitki veya hayvanlardan üretilir. Nako Lüks Minnoş gibi akrilik veya polyester gibi sentetik lifler insan yapımıdır. Çoğu üretici, yumuşaklık gibi belirli arzu edilen özelliklere sahip iplikler oluşturmak için hem doğal hem de sentetik lifleri karıştırır. 

 

Yeni başlayanların çoğu, uygun fiyatlı, çok yönlü ve akrilik gibi sentetik elyaflardan daha esnek olduğu için yün karışımıyla başlar. Yeni başlayanlar için alacalı iplik de önerilir, çünkü değişen renkler tek tek dikişleri daha net görmenize yardımcı olur. Yün, örme için en yaygın iplik elyafıdır. Koyun yapağılarından yapılan yünlü ipliklerin birçok çeşidi vardır ve genellikle dar kazaklar, eşarplar, ağır battaniye setleri ve daha fazlası için kullanılır. Yün son derece yalıtkan, nefes alabilir ve sıcaktır, ancak kaşıntılı olabilir ve alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Örgü iplikleri adından da anlaşılacağı gibi dokuma ipliklerden farklı olarak örme kumaşların üretiminde kullanılmaktadır. Örme ekipmanı ve dokuma ekipmanı arasındaki fark nedeniyle, üretim sürecinde iplik de farklıdır. Aynı zamanda, örme kumaşların ve dokuma kumaşların özellikleri ve kullanımları farklı olduğundan, örme iplikler aşağıdaki özelliklere ve gereksinimlere sahiptir.

 

Örgü İpi Markalarımız: Nako ipAyaz, Bonbon ip Kartopu ip

 

Benzer İçerik: Nako Elit Baby İp

 

 

Çok Talep Edilen Ürünler: Tuhafiye, Makrome İpi, Hasır İp, Rafya İp, Lif İpi, İhraç Fazlası İp, Kağıt İp 

Etiketler: Nako İp Renkleri
Ekim 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı